Handla med Klarna

Prisgaranti

Enkel bytesrätt

Trädgårdsmöbler, grillar, campingmöbler, parasoller och mycket mer

Trädgårdsmöbler, katalog, 2015

På JYSK har vi alltid bra erbjudande på allt till trädgården. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av klassiska möbler i FSC™-hårdträ, aluminium och plast för att passa alla uteplatser. Oavsett vilka möbler du väljer finns det trädgårdsdynor som passar till och slutför utseendet.

Vill du ha tips på inspiration för hur du kan inreda din uteplats? Läs och följ vår inspirationsblogg.

Trädgårdsmöbler som passar din smak

Vår och sommar är synonymt med långa dagar utomhus och flera av oss njuter av luncher och middagar under öppen himmel. Att ha utemöbler i bra kvalitet är därmed ett måste om du skall kunna njuta hela sommaren. Är det dags att byta ut ditt gamla trädgårdsbord och stolar?

Förbered din uteplats för vår och sommar med inspirerande idéer och säsongens trädgårdsmöbelkombinationer från JYSK. Vårt omfattande utbud av trädgårdsmöbler försäkrar att vi kan erbjuda passande möbler till alla trädgårdar, altaner och balkonger.

Läs mer om hur du underhåller dina trädgårdsmöbler här.

JUTLANDIA trädgårdsmöbler

JUTLANDIA® är JYSKs eget varumärke för trädgårdsmöbler i bra kvalitet. JUTLANDIA-serien innehåller ett brett utbud av trädgårdsmöbler av flera olika material.

Läs mer om vår JUTLANDIA-serie här.

FSC™ – din garanti för hållbara trädgårdsmöbler

Vi är stolta över att majoriteten av våra trädgårdsmöbler i trä kommer från FSC®-certifierade skogar. Detta säkerställer att träet i våra möbler tillverkas till hänsyn av naturen, djuren och människan. 1999 var JYSK med och grundade The Forst Trust som jobbar för att främja FSC-certifierad skogsvård.

Läs mer om våra FSC-certificerade trädgårdsmöbler här