Byråer för alla behov i hemmet

Här hittar du byråer i olika modeller, storlekar och färger. En byrå är en tacksam förvaringsmöbel som ger dig möjlighet att skapa ordning och reda i hemmet. Du kan även komplettera med förvaringskorgar som du kan förvara i byrålådorna för att organisera dina saker. Det är bara fantasin som sätter gränserna. Utforska vårt utbud och hitta din favorit. Besök din lokala JYSK-butik eller handla online. 

52 varor
  52 varor

  Förvaring - Byråer

  Ett fantastiskt erbjudande
  Byrå BRODAL 4 lådor vit
  1250:-/st.
  2199:- /st.
  Spara 43%
  Ett fantastiskt erbjudande
  Byrå BRODAL 4+4 lådor vit
  1850:-/st.
  3499:- /st.
  Spara 47%
  Byrå TAPDRUP 3 lådor ek
  750:-/st.
  Endast online
  Byrå JENSLEV 4 lådor ek
  850:-/st.
  Endast online
  Byrå LINTRUP 4 lådor ek
  2350:-/st.
  2999:- /st.
  Spara 22%
  Endast online
  Byrå MARKSKEL 4 lådor grå
  2999:-/st.
  Endast i butik
  Byrå LINTRUP 3+3 lådor ek
  3250:-/st.
  4299:- /st.
  Spara 24%
  Endast online
  Byrå HALMSTAD 3 lådor ek
  4000:-/st.
  4999:- /st.
  Spara 20%
  Endast online

  Praktiska och snygga byråer

  En byrå är ett bra komplement till en garderob där du bland annat kan förvara tröjor, strumpor och byxor, så att du enkelt kan organisera och komma åt dina kläder.
  En klädbyrå är helt enkelt den idealiska möbeln för att förvara och organisera saker i och kan vara bra att ha i många olika rum i ditt hem. Allt från hallen och badrummet till sovrummet och vardagsrummet. 

  Byråer i olika modeller 


  Vi erbjuder byråer i olika material, mått och utförande. Du kan till exempel välja mellan högblank, svart, vitlackerad eller ytfinish med vintagekaraktär, eller varför inte en byrå i trä som ek, valnöt, akacia, gran eller massiv furu? Oavsett om du tänker dig en söt liten byrå för småsaker, eller en större och rymligare variant för strumpor, underkläder och T-shirts kan du helt säkert hitta en som passar dig på JYSK.