Galgar i flera olika material

Här hittar du galgar i flera olika material och utförande. Vi har en stor variation av galgar för att vi ska uppfylla alla dina behov. Välj galgar utifrån dina behov, kläder och förvaringsyta. Med galgar kan du enkelt hålla ordning och reda i garderoben och förutom klassiska galgar erbjuder vi även praktiska byxgalgar och skjortgalgar.  Utforska vårt utbud av trägalgar, plastgalgar och tunna stålgalgar online. Köp din favorit på JYSK.se eller ute i din lokala butik. 

14 products
    14 products

    Galgar för en strukturerad förvaring

    Galgar är inte bara bra för att undvika att dina kläder blir skrynkliga utan också en praktisk lösning för din förvaring. Det ger dig en bra överblick i vad som finns i garderoben och det är även trevligt när du väntar besök. Att hänga upp kappor och andra ytterplagg i hallen på fina galgar är ett skonsamt alternativ för kläderna samt en bättre förvaringslösning.

    Ta hand om dina kläder

    Genom att hänga upp dina kläder och ytterplagg på rätt sätt kan du förlänga livslängden på dem. Galgar till byxor och kjolar kan till exempel vara ett bättre alternativ än att vika in i byrån. Tyngre plagg kan vikas på galgen istället för att hängas i banden för att det inte ska töjas ut. Genom att välja rätt galgar till dina plagg kan du ta hand om dem bättre.