Vägghyllor för praktisk förvaring

På JYSK hittar du praktiska vägghyllor och tavellister i flera olika material och utföranden, oavsett om du vill ha en traditionell vägghylla, trähylla, hyllsystem, fotohylla eller stringhylla så har vi garanterat något som passar dig och dina behov. Vi erbjuder hyllor i ett flertal olika färger, allt från svart, vitt, natur, bambu och mycket mer. Hitta inspiration i vårt stora sortiment för att se vilken typ av vägghylla som passar bäst i just ditt hem. Köp din favorit online eller ute i din lokala JYSK-butik. 
 

Väggyllor för alla behov 

Vägghyllor ger inte bara hemmet en personlig karaktär det ger också hemmet en mer ombonad känsla. Att välja rätt hylla kan vara knepigt men ett tips är att fundera ut var du ska placera din hylla och vilka föremål och inredningsdetaljer du ska förvara på eller i den. Det är avgörande för vilken storlek, djup och bredd du behöver på din hylla. Fundera även vilken typ av vägghylla du vill ha, är det en klassisk trähylla, en tavellist eller modernare stringhylla? 


Dekorera dina vägghyllor med personliga föremål 

Ett tips är att dekorera dina hyllor med personliga föremål, så du kan omge dig med positiva inredningsdetaljer och minnen. Placera ut foto, växter, fotoramar med citat och ljus för att skapa en mysig stämning. Bli inspirerad av vårt stora utbud av moderna och högkvalitativa vägghyllor.