Funktionella hyllor och vägghyllor 

På JYSK hittar du hyllor och vägghyllor i flera olika material och utföranden, oavsett om du vill ha en traditionell vägghylla, trähylla, hyllsystem, fotohylla eller stringhylla så har vi garanterat något som passar dig och dina behov. Vi erbjuder hyllor i ett flertal olika färger, allt från svart, vitt, natur och mycket mer. Hitta inspiration i vårt stora sortiment för att se vilken typ av hylla som passar bäst i just ditt hem.

19 varor
    19 varor

    Hyllor för alla behov 

    Hyllor och vägghyllor ger inte bara hemmet en personlig karaktär det ger också hemmet en mer ombonad känsla. Att välja rätt hylla kan vara knepigt men ett tips är att fundera ut var du ska placera din hylla och vilka föremål och inredningsdetaljer du ska förvara på eller i den. Det är avgörande för vilken storlek, djup och bredd du behöver på din hylla. Fundera även vilken typ av hylla du vill ha, är det en klassisk trähylla eller modernare stringhylla? Du kan också fundera på om du vill ha en bokhylla, hörnhylla eller annan typ av förvaringshylla.


    Dekorera dina hyllor med personliga föremål 

    Ett tips är att dekorera dina hyllor med personliga föremål, så du kan omge dig med positiva inredningsdetaljer och minnen. Placera ut foto, växter, fotoramar med citat och ljus för att skapa en mysig stämning. Bli inspirerad av vårt stora utbud av moderna och högkvalitativa hyllor.