Skoförvaring för dina skor 

Kan man ha för många skor, eller saknas rätt förvaringsmöjlighet?  Med ett skoskåp får du praktisk skoförvaring som hjälper dig att hålla ordning och reda bland dina skor. Men vill du hellre ha skorna lättillgängliga och nära tillhands så kan en traditionell skohylla vara rätt val för dig. Vi erbjuder ett stort sortiment av förvaring till skor både på JYSK.se och ute i våra butiker. Spana in vårt utbud online och välj det som passar dig och dina behov bäst. Vi erbjuder skoförvaring i olika material, färger och utföranden.

16 varor
  16 varor

  Vad är skillnaden mellan skoskåp och skohylla? 

  Skoskåp
  Fördelarna med skoskåp är att hyllorna är skräddarsydda för skoförvaring vilket gör att det inte blir en stor hög av skor som i sin tur kan leda till att skorna blir smutsiga och förlorar sin form. Här står de snyggt på en hylla vilket även gör det lättare att hitta dina skor om du har en hektisk dag. Du frigör dessutom golvyta genom att fäst skoskåpet mot väggen.

  Skohylla
  En skohylla är å andra sidan mindre kompakt och är oftast synlig i hallen. En fördel med en skohylla är att det är lättillgängligt när du snabbt ska trä på skorna eller sandalerna för att tömma brevlådan eller gå ut med hunden. En skohylla kan du placera enkelt i hallen.

  Vill du ha mer inspiration kan du läsa vår blogg och bli inspirerad.