Hotellmöbler och inredning som skapar känsla

Ert val av möbler och inredning har en stor påverkan på hur gästerna upplever sin vistelse. När gästerna går in i ett hotellrum ska de känna att de är i en annan värld – en värld som är bekväm och inbjudande. Genom att välja rätt möbler och inredning kan ni skapa en känsla som passar stilen på ert hotell. Klassisk design och varma färger kan ge en känsla av lyx medan mysiga lampor och sköna soffor kan ge en mer avslappnande känsla. Det är mycket att tänka på när man ska köpa möbler till sitt hotell. Därför finns vi här för att hjälpa er med både inspiration, inredning och inköp, från start till mål. På denna sida hittar du några av de viktigaste valen för att hitta rätt möbler till rätt miljö.

Hitta rätt möbel till rätt utrymme

Hotellmöbler och inredning är avgörande för hur gästerna upplever sin vistelse. En trevlig och inbjudande lobby, rum med bekväma sängar och bra ljus, sociala ytor som uppmuntrar till avkoppling och umgänge är alla element som skapar en positiv känsla. Det finns många olika typer av möbler att välja mellan när man ska inreda ett hotell. Det viktigaste är att hitta rätt möbler till rätt utrymme. Hotellet ska inrymma alla bekvämligheter som gästerna behöver och samtidigt se till att de trivs och känner sig hemma. Som tur är kan komfort och snygg design kombineras och vi hjälper er gärna på vägen.

Möbler för en välkomnande lobby

Hotellets lobby är ofta första stoppet för gäster så det är viktigt att skapa ett bra intryck med rätt möbler. När du väljer möbler för din lobby bör du tänka på hur de kommer att påverka atmosfären i rummet. Du vill att dina gäster ska känna sig välkomna och bekväma när de väntar på att checka in. Vi rekommenderar därför att välja möbler som är inbjudande och intressanta - Avslappnande soffor, vackra skänkar och behaglig belysning är några faktorer som skapar en behaglig och välkomnande atmosfär.

Vackra möbler till hotellrum

Inredningen och möblerna i ett hotellrum är mycket viktiga för att gästerna ska känna sig bekväma. Det är inte bara en fråga om att välja rätt säng och bord utan också om att säkerställa att möblerna passar in i rummets stil och inredning. Hotellmöbler bör vara bekväma, stilfulla och funktionella. För många är hotellsängen det viktigaste i hotellrummet men det är även viktigt att lägga fokus på resterande möbler såsom stolar och sidobord. En skön soffa eller ett skrivbord kan ha en stor positiv påverkan på gästens vistelse.

Restaurangmöbler för alla tillfällen

Restaurangen är en viktig del av hotellet där gäster samlas och kan njuta av en härlig frukost eller hotellbuffé. Det är ofta här gästen börjar eller avslutar sin upplevelse och medför därför att både det första men också avslutande intrycket ofta skapas med stort inflytande av upplevelsen i restaurangen. På JYSK har vi ett stort utbud av restaurangmöbler och hjälper er gärna att välja rätt design, material och stil för känslan ni vill skapa – alltid med hög kvalitet och tidsenlig design i åtanke.