Kundupplevelser

Har du ett stort projekt på gång, eller letar du bara efter lite inspiration för ditt företag? Då har du kommit till rätt ställe! Ta en titt på hur det ser ut hos några av våra kunder som vi sammarbetar med. 

Vi hjälper dig med allt från designval till överkomliga priser och flexibel leverans. 

KASSOE HOUSING hjälper företag att hysa sina anställda

Kassoe Housing 

"Alldeles nyligen hade vi en beställning som måste levereras inom bara tre dagar. Men JYSK var snabba och redo att leverera”, säger Christian Høgstrup.

Läs mere

HAUGESUND erbjuder hyresrätter för alla

Haugesund

Camilla Grinde, som är fastighetschef på Haugesund Boligutleie, hade detta att säga om samarbetet med JYSK: "Bra service, enkelt och flexibelt, med nya produkter och bra leveranstider."

Läs mere

CONDO erbjuder möblerade lägenheter på dussintals platser i Finland och Sverige

Condo

"JYSKs företagsmedlemmar förstår vår situation och finns alltid där för att hjälpa oss. Vi kan räkna med att få produkterna snabbt", säger Jaakko Räsänen.

Läs mere

ANKER erbjuder snygga och prisvärda studentbostäder

Anker

"Vi har varit så glada och nöjda med varje steg i den här processen," säger Karoline Lundkvam. "Ända från det första mötet med butikschefen och B2B-representanterna, till den vägledning vi fick när det gällde att välja ut möbler och stylingelement."

Läs mere

HELSINGFORS för umgänge tilsammans

Helsingfors

"Vårt företags uthyrningsmöbler hade tidigare inkluderat JYSK-produkter, så det var naturligt att även utforska möjligheten med JYSK," säger Esa Kandelberg.

Läs mere