Frågor om våra butiker och beställningar från butik

Har du frågor om eller till någon av våra butiker så finner du hjälp nedan.

Generellt

Klicka här och sök efter önskad butik för att se om den har ett släp att låna ut. För att boka släpet tar du kontakt med butiken.

De butiker som har ett släp du kan låna visas enligt nedan, saknas texten angående släpvagn har den valda butiken inget släp att låna.

Exempel:


Släpet är gratis att hyra under två timmar men vi rekommenderar att du lägger till en försäkring på släpet för 49 kronor. För varje påbörjad timme efter de två första timmarna kostar släpet 199 kronor att hyra.

Hittade du inte svaret på din fråga? Skriv till vår kundservice.

Klicka på "Skicka e-post" här nedan för att skriva till oss. Om ditt ärende är brådskande rekommenderar vi att du istället ringer till eller chattar med vår kundservice,

Hittade du inte svaret på din fråga? Skriv till vår kundservice.

Du kan hitta alla våra svenska butiker, deras adresser samt öppettider på kartan här. När du söker efter butiker med din adress, ditt postnummer eller "Använd placering" visas alla butiker i din närhet på kartan.

Genom att klicka på en specifik butik kan du se deras adress och öppettider. Öppettiderna uppdateras löpande för att stämma även vid avvikande öppettider, till exempel under högtider.

Hittade du inte svaret på din fråga? Skriv till vår kundservice.