Solcellslampor för trädgården och balkongen 

Solcellslampor är en strålande idé för både miljön och plånboken. Solcellslampor är både dekorativa och energibesparande. Använd belysningen för att skapa en mysig atmosfär på balkongen eller för att lysa upp uppfarten och trädgården med varma färger när det är mörkt. Vi har dekorativa solcellslampor, växtbelysning, ljuslingor, lyktor till trädgårdsbordet och solcellsbelysning på spjut för placering i gräs- eller trädgårdsbädden i både svart plast, rostfritt stål, koppar och glas. 

  Utemöbler - Solcellslampor

  Solcellslampa SANGLERKE B8xL8xH34 svart
  35:-/st.
  44,95 /st.
  Spara 22%
  Endast online
  Solcellslampa ALIKE Ø6xH37 5st/pk
  100:-/paket
  129:- /paket
  Spara 22%
  Endast online
  Solcellslampa ISFUGL Ø13xH11 klar
  175:-/st.
  229:- /st.
  Spara 24%
  Endast online
  Solcellslampa SPARV Ø8xH38 svart
  175:-/st.
  229:- /st.
  Spara 24%
  Endast online

  Varför ska jag välja solcellslampor?  

  Solcellslampor har många fördelar, de är lätta att installera och kräver ingen grävning av ledningar för ström och elanslutning. Det är ett miljövänligt alternativ som drivs på solenergi och är därmed energibesparande. Förutom det så får du en hållbar, vacker och dekorativ belysning som slås på automatiskt när det börjar skymma. 

  Miljövänlig belysning 

  När du köper en solcellslampa behöver du inte oroa dig för trassliga sladdar för en solcellslampa kan lätt flyttas runt i trädgården och därigenom ger det dig mer flexibilitet än vanliga trädgårdslampor och fördelen är även att soldrivna lampor laddas upp under dagen och slår på automatiskt när mörkret faller, då kan de lysa i upp till 8 timmar.  

  Lys upp mörkret med solceller

  Under vintermånaderna kan det vara trevligt med ljus i trädgården så att allt inte är så mörkt hela tiden. Under julen brukar vi pynta med dekorativbelysning både inom- och utomhus för att sedan ta ner det igen i januari. Då blir det plötsligt väldigt mörkt och tråkigt, men det kan du fixa med hjälp av solcellsbelysning som ersätter julljusen och så kan du låta lamporna stå ute året runt.