TRÄDGÅRDSBORD, CAFÉBORD OCH CAMPINGBORD

Under sommaren njuter vi gärna ute på terrassen, uteplatsen eller balkongen. Oavsett om du vill äta en måltid, sola eller bara njuta av en bok utomhus så har vi utomhusmöblerna för dig. Hos JYSK hittar du ett brett utbud av trädgårdsbord, campingbord och serveringsvagnar för både balkongen och uteplatsen.

26 products
  26 products

  Trädgårdsbord - Konstträ

  Bord RANGSTRUP Ø110 natur/vit
  1350:-/st.
  2999:- /st.
  Spara 55%
  Så långt lagret räcker
  Endast online
  Bord MADERUP B90xL205 grå
  1650:-/st.
  3999:- /st.
  Spara 59%
  Så långt lagret räcker
  Endast online
  Bord STRIB B84xL150 natur
  2999:-/st.
  Endast online
  Bord STRIB B96xL200 natur
  3999:-/st.
  Endast online
  Bord HAGEN B100xL214 grå
  5499:-/st.
  Endast online

  Trädgårdsbord - Cafébord

  Trädgårdsbord - Massivt trä

  Trädgårdsbord - Metall

  Trädgårdsbord - Camping

  UTEBORD FÖR ALLA SMAKER

  Under sommaren använder många av oss trädgården som ett extra rum, där njuter vi gärna av goda måltider och när familjen samlas är trädgårdsbordet den viktigaste möbeln. Hos JYSK har vi utebord i många olika storlekar och former. Vi har såväl runda som fyrkantiga trädgårdsbord och du hittar garanterat något som passar just dig. Hos JYSK hittar du cafébord, campingbord och större trädgårdsbord i flera olika material som hårdträ, konstträ, metall, glas, fibersten samt plast.

  VILKET MATERIAL SKA JAG VÄLJA?

  När du väljer material ska du fundera på om du vill ha ett trädgårdsbord i underhållsfritt material, till exempel plast eller konstträ, eller om du hellre vill ha klassiska utemöbler i trä som kräver ett visst underhåll. Följ bara JYSKs enkla råd så kommer du snabbt igång med att se till så dina trädgårdsmöbler i trä förblir snygga. Läs om hur du tar hand om dina trädgårdsmöbler i trä här.
  När du ska köpa utomhusbord är det viktigt att välja ett som passar dina stolar, både vad gäller höjd och bredd men även utseende. Vill du dessutom köpa nya stolar har vi naturligtvis mycket att välja på. Du kan även välja att köpa ett trädgårdsmöbelset med både stolar och bord.