Massiva trädbord för alla uteplatser

Bjud in naturen till din uteplats med ett massivt träbord. Hos JYSK hittar du utebord i trä till bra priser och i hög kvalitet. Spana in vårt utbud av träbord och hitta ett som passar din uteplats eller trädgård. Köp online eller besök din lokala JYSK-butik redan idag.

Köpa massivt träbord?

Är du på jakt efter ett runt träbord eller det klassiska rektangulära träbordet så har du kommit rätt. Vi erbjuder vackra massiva i träbord, teakbord och bord med hårdträ som Eukalyptus. Du kan välja mellan en oljad eller obehandlad bordsskiva. Alla träbord har stabila och starka bordsben i exempelvis pulverlackerat aluminium som skyddar metallen mot rost och slitage.

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa ett träbord?

När du ska köpa ett träbord är det viktigt att du tänker över vilken funktion och storlek som du är ute efter samt var ditt utebord ska placeras. Det som är viktigt att tänka på är att storleken och formen på ditt trädgårdsbord ska matcha ditt utrymme på din uteplats, ska du ha ett runt eller ett rektangulärt träbord? Har du ont om plats så kan du välja ett träbord med en utdragbar klaff som förvaras under bordsskivan som kan användas när du har flera matgäster.  

Välj utestolar som passar till ditt nya träbord

När du ska köpa ett massivt träbord är det viktigt att välja ett som passar dina utestolar, både vad gäller höjd och bredd men även utseende. Men vill du istället köpa nya utestolar har vi naturligtvis trästolar som du kan matcha med ditt nya träbord