Flätat trädgårdsmöbelset

Behöver du många sittplatser under sommarmiddagar ute i trädgården. Då är ett flätat trädgårdsmöbelset i metall perfekt för din uteplats. Förutom att de är enkelt att sköta om är de också moderna möbler som är tidlösa för din trädgård. Hitta dina utemöbler online eller besök din lokala JYSK butik idag.

  Trädgårdsmöbelset - Metall/flätad

  MAMRELUND L195 grå + 4 JEKSEN svart
  6999:-/set
  Spara 14%
  Endast online
  MAMRELUND L195 grå + 4 MYSEN grå
  7799:-/set
  Spara 20%
  Endast online

  Underhållsfria trädgårdsmöbler i flätverk, aluminium och stål

  JYSK har underhållsfria trädgårdsmöbler i många olika storlekar och designer. Här hittar du också trädgårdsmöbler i olika material, och många av våra möbelgrupper erbjuder också spännande materialkombinationer. I många trädgårdsgrupper är flätverk, aluminium och stål de viktigaste materialen, men även bland annat glas och fibersten förekommer. Här har vi till exempel ett bord med stålstomme och bordsskiva av fibersten med tillhörande stolar i stål och flätad petan. De många spännande materialen ger dig ett otroligt urval och möjlighet att hitta just den trädgårdsgrupp som passar dig och din smak.

  Trädgårdsmöbler där plastväv och aluminium kombineras är underhållsfria. Underhållsfria trädgårdsmöbler är en fördel om du är av den typ som tycker att sommaren ska handla om långa vilsamma dagar och helst slipper lägga tid på att underhålla trädgårdsmöblerna.