Soffbord och sidobord 

Soffbord och sidobord är perfekta för allt du vill ha nära till hands när du slappnar av i soffan. Ett soffbord är även en dekorativ möbel som kompletterar din soffgrupp. Har du ont om plats så kan du välja ett mindre sidobord eller en praktisk sittpuff med eller utan förvaring. Hos JYSK hittar du ett stort urval av soffbord i många färger, former och storlekar och ett brett utbud av olika material, välj mellan furu, oljad ek, valnöt, glas, metall och akacia. Köp ditt nya soffbord eller satsbord online eller ute i din lokala JYSK-butik. 

  Vardagsrum - Soff-/Hörnbord

  Soffbord GALTEN Ø75 vit
  500:-/st.
  649:- /st.
  Spara 23%
  plus
  Hörnbord DOKKEDAL 60x60 betong
  550:-/st.
  699:- /st.
  Spara 21%
  basic
  Soffbord DOKKEDAL 75×115 betong
  750:-/st.
  999:- /st.
  Spara 25%
  basic
  Satsbord SVENSTRUP vit/ek
  899:-/st.
  gold
  Endast online
  Soffbord JEGIND Ø80 vit/natur
  1199:-/st.
  basic
  Endast online
  Soffbord RY 70x70 ek
  1499:-/st.
  gold
  Endast online
  Soffbord SPODSBJERG Ø67 ek
  1899:-/st.
  gold
  Endast online
  Soffbord SPODSBJERG Ø67 valnöt
  1899:-/st.
  gold
  Endast online

  Att tänka på när man ska köpa soffbord eller sidobord

  Med rätt val av soffbord till soffgruppen kan du lyfta vardagsrummets helhet och skapa en trivsam miljö. När du ska köpa ett nytt bord ska du tänka på följande:
   

  • Storleken: Är rummet större och har ni en större fler sits-soffa, då bör du välja ett större soffbord. Det gäller även om du har ett mindre rum och en 2-sits soffa för då bör du välja ett mindre soffbord eller två sidobord. 
    
  • Höjden: Tänk på soffans höjd- och djup när du väljer soffbord. Så du får en behaglig och bra höjd på ditt soffbord. 
    
  • Syftet med soffbordet: Behöver du förvaringsmöjligheter, vill du ha tåligt naturmaterial eller ett stilrent bord i minimalistisk stil. Tänk på hur du kommer använda  det och är det anpassat efter dina behov och har du barn? Ja då kanske du ska fundera på om det är anpassat till hela familjen? 
    
  • Formen: Vilken form på soffbordet eller sidobordet vill du ha? Formen påverkar nämligen intrycket i rummet. Runda former ger ett mjukare och vänligare intryck än fyrkantiga eller rektangulära bord.