Förnya badrummet med ett duschdraperi

Ett duschdraperi håller inte enbart vattnet inuti duschkabinen utan den håller också värmen medan du duschar. Men ett duschdraperi har inte bara en praktisk funktion utan det kan också hjälpa till att ge badrummet ett fint utseende och en mer ombonad atmosfär. Välj mellan ett enfärgat eller färgglatt draperi. Vi har ett stort utbud av duschdraperi, välj mellan måtten 150x200 och 180x200. Hos JYSK hittar du duschdraperier för alla smaker - både neutrala och mönstrade. Köp online eller ute i din lokala JYSK-butik

Ge badrummet ett nytt liv med ett färgsprakande duschdraperi 

Om du inte har duschväggar är ett duschdraperi det optimala valet för undvika blöta golv och väggar. Det skyddar inte enbart med onödigt stänk utan det ger även liv i ett tråkigt badrum. Vi har ett stort utbud av duschdraperier för olika smaker och stilar. Föredrar du geometriska mönster eller duschdraperi med inslag från naturen eller ett duschdraperi med inspirerande citat? Oavsett vad du väljer så kommer ett nytt duschdraperi ge ditt badrum en förnyelse. Är du behov av en ny duschstång och nya duschdraperiringar så hittar du dem här. Ta en titt bland vårt utbud och handla snabbt och enkelt online eller ute i din lokal JYSK-butik. 

Hjälpfull information

Våra duschdraperier är i de flesta fall gjorda av polyester. Det innebär att de bör tvättas vid låga temperaturer om 30 ° C.  Vi erbjuder duschdraperier i storlekarna 150x200cm och 180x200cm. Har du fler frågor eller funderingar kan du få hjälp direkt av vår kundservice via chatten online eller av vår butikspersonal ute i din lokal JYSK-butik.