OEKO-TEX CERTIFIERADE TVÄTTLAPPAR

Tvättlappar är väldigt användbara och funktionella de passar utmärkt till att tvätta ansiktet, torka händerna, rengöra hundens tassar efter en blöt promenad eller varför inte till dina barn. Tvättlapparna är certifierade av STANDARD 100 OEKO-TEX® och säkerställer därmed att de är fria från skadliga ämnen. När du köper tvättdukar hos JYSK får du en tvättlapp av god kvalitet i 100% bomull - antingen i frotté eller jacquard. Våra tvättlappar är utformade för att matcha färgen och stilen på våra handdukar och badrumsmattor. De finns i storlekarna 30x30 cm i olika färger och mönster och kan köpas i paket.

  Handdukar - Tvättlappar

  Blötlägg dina tvättlappar för en bättre avtorkningsfunktion

  Innan du tvättar dina nya tvättlappar är det med fördel att blötlägga tvättlapparna över natten innan du tvättar de i maskinen.

  • Börja med att blötlägga tvättlapparna i kallt vatten i 24 timmar.
  • Tvätta dina tvättdukar i 60 grader - undvik sköljmedel.
  • Torka om möjligt av tvättlapparna i torktumlaren - det kommer att göra dina tvättlappar mjuka.

   

  Ett bra val för dig och miljön

  Idag är majoriteten av JYSKs handdukar och tvättlappar certifierade med STANDARD 100 OEKO-TEX®, vilket är världens ledande textilhälso- och miljömärkning.
  Märkningen är en försäkring om att produkten inte innehåller skadliga ämnen för människan och miljön. När våra strandhanddukar har fått en OEKO-TEX Standard 100 märkning innebär det att handduken är testad för skadliga substanser.