Cafémöbler och inredning som inspirerar

Cafémöbler och inredning har en stor inverkan på stämningen på ett café. Ett välinrett café ger ett genuint och genomtänkt helhetsintryck som kan bidra till att fler gäster besöker caféet. Caféinredningen behöver vara snygg, underhållsfri och praktisk. Förutom att gästerna ska trivas är det även viktigt att personalen har en hållbar arbetsplats. På JYSK anser vi att bra design ska vara tillgänglig för alla. Därför erbjuder vi ett brett utbud av snygga möbler till ett bra pris som hjälper dig att skapa ett utrymme som är både inbjudande och inspirerande. Från bekväma stolar och fåtöljer till snygga utemöbler och dynor, vi har allt du behöver för att ditt café ska sticka ut från resten. Eftersom vi tror på kvalitetsdesign erbjuder vi produkter av hög kvalitet i kombination med rätt material och funktionalitet.

Möbler

Inredning

Snygga möbler av hög kvalitet

Komfort, design och funktion är viktiga faktorer för att dina gäster ska få den bästa möjliga upplevelsen. Cafémöbler ska vara bekväma, underhållsfria och snygga. De ska också vara lätta att rengöra och hålla i gott skick. Hos JYSK hittar du ett brett utbud av snygga och högkvalitativa möbler. Vi har matgrupper, loungemöbler, bord och mycket mer en mängd olika material och design. Oavsett om du letar efter klassiska eller moderna möbler så har vi något som passar din smak. Våra möbler är gjorda av högkvalitativa material och är byggda för att hålla.

Tåliga utemöbler för alla väder

Vid köp av utemöbler är det viktigt att tänka på hur vädret kan påverka möblerna. I Sverige är det ofta väldigt kallt och blött på vintern, så det är bra att välja möbler som är gjorda för att klara av detta väder. På sommaren är det däremot ofta soligt och varmt, och då är det bra att ha lättviktiga och luftiga möbler som inte blir för varma att sitta i.
Det är också viktigt att tänka på material, vare sig man väljer träbord, cafémöbler i rotting, loungefåtöljer, klassiska trädgårdsstolar eller unika trädgårdsbord. Kom också ihåg att tänka på om möblerna bör vara stapelbara, runda, kvadratiska, rustika eller klädda. Med hjälp av våra tips och tricks får du ut det mesta av din uteplats.

Sittplatser för olika miljöer

När det gäller inredning av caféer finns det olika typer av sittplatser för olika miljöer. För caféer med en mysig atmosfär passar det bra med mjuka soffor eller fåtöljer, mysiga ljus och en trevlig inredning. Om ditt café är en plats där många studerar eller arbetar kan det vara bra att prioritera ergonomiska bord och stolar och investera i mjuka och sköna dynor. För att skapa en behaglig atmosfär för personer som vill prata och umgås passar runda cafebord som har 4 eller fler stolar runt bordet.

Handla online eller direkt i butik

Om du är osäker på vad du ska välja är det aldrig långt till ett showroom. Vi har mer än 147 JYSK-butiker runt om i landet där du kan se vårt breda utbud och få professionell rådgivning från anställda med omfattande kunskap om produkterna. Naturligtvis tillåter alla butiker byten och returer.