Tillbehören som underlättar i tvättstugan

Ta hand om dina kläder med våra väl utvalda produkter och tillbehör för klädvård. Snygga och stilrena tvättkorgar som samlar ihop smutstvätten, smidiga torkställningar där tvätten kan hänga och torkas, bekväma strykbrädor som är till för att slippa skrynkliga kläder. Både strykbrädor och tvättkorgar finns i olika modeller och färger som passar din inredning. Vi har ett brett sortiment som gör din vardag enklare, höjbara strykbrädor, ångjärn, ihopfällbara torkstativ och tvättkorgar. Med enkla medel och tillbehör blir det lättare och roligare att vårda om dina kläder. 

Ta hand om dina kläder 

Dra ner på klädkonsumtionen genom att ta hand om dem på rätt sätt. När du tvättar dina kläder finns det en del att tänka på. Vi dig några tvättråd för att du ska kunna ta hand om dina kläder på ett skonsammare sätt. Visste du till exempel om att fibrerna i textilierna håller sig samman och bevarar färgen bättre om du stryker klädesplaggen? 

Börja med att tvätta kläderna vid behov, inte i onödan. Försök även att vädra klädesplaggen efter användning. Vänd plaggen ut och in för mindre slitage. Knäpp plaggen som har knappar, dragkjedor eller kardborreband vid tvätt. Får du en fläck, behandla det omedelbart. Torka kläderna genom att hänga upp kläderna på en torkställning, det är skonsammare för kläderna och miljön. Med hjälp av de hopfällbara tillbehören kan du enkelt förvara både strykbrädan och torkställningen på ett enkelt och smidigt sätt i tvättstugan eller i förrådet.