Tillbehören som underlättar i tvättstugan

Ta hand om dina kläder med våra väl utvalda produkter och tillbehör för klädvård. Snygga och stilrena tvättkorgar som samlar ihop smutstvätten, smidiga torkställningar där tvätten kan hänga och torkas, bekväma strykbrädor som är till för att slippa skrynkliga kläder. Både strykbrädor och tvättkorgar finns i olika modeller och färger som passar din inredning. Vi har ett brett sortiment som gör din vardag enklare, höjbara strykbrädor, ångjärn, ihopfällbara torkstativ och fiffiga tvättkorgar. Med enkla medel och tillbehör blir det lättare och roligare att vårda om dina kläder.

 

21 products
    21 products

    Låt dina kläder leva längre

    Håll klädkontot nere genom att ta hand om kläderna på rätt sätt. När du tvättar dina kläder finns det en hel del att tänka på. Här ger vi dig några tvättråd för att du ska kunna ta hand om dina kläder på ett skonsammare sätt. Visste du till exempel om att fibrerna i textilierna håller sig samman och bevarar färgen bättre om du stryker klädesplaggen? 

    Börja med att tvätta kläderna vid behov, inte i onödan. Försök även att vädra klädesplaggen mer efter användning. Vänd plaggen ut och in för mindre slitage. Knäpp plaggen som har knappar, dragkjedor eller kardborreband vid tvätt. Får du en fläck, försök att behandla det omedelbart. Torka kläderna på rätt sätt genom att hänga upp kläderna på en torkställning. Det är skonsammare och för kläderna och miljön om du lufttorkar med hjälp av en torkställning. Med torktumlare blir det en hel del slitage och drar på elen, detsamma gäller det för torkskåpen fast lite mindre slitage på klädesplaggen. Med hjälp av de hopfällbara tillbehören kan du enkelt förvara både strykbrädan och torkställningen på ett enkelt och smidigt sätt i tvättstugan eller i förrådet.