Avlastningsbord för alla vrår

Avlastningsbord eller hallbord, är bord av mindre modell som placeras mot en vägg. De tar inte upp särskilt mycket utrymme men kan ändå ge ett lyft till ett helt rum. Avlastningsbord skapar en mysig känsla i vardagsrummet, och är dessutom praktiska i till exempel hallen eftersom de är så nätta och passar in nästan överallt. De flesta avlastningsborden på JYSK har lådor eller utrymme för korgar, vilket också gör dem till praktiska förvaringslösningar. Stanna till hos din lokala JYSK-butik eller ta en titt på vår hemsida – vi är övertygade om att du hittar ett avlastningsbord eller sminkbord som passar perfekt för dina behov och din stil.

 

7 products
  7 products

  Matrum - Avlastningsbord

  Ett fantastiskt erbjudande
  Avlastningsbord HARSTAD 28x84 ljusgrå
  600:-/st.
  1199:- /st.
  Spara 50%
  gold
  Avlastningsbord VIRUM 26x80 svart
  650:-/st.
  1099:- /st.
  Spara 41%
  plus
  Avlastningsbord VIRUM 26x80 vit
  650:-/st.
  1099:- /st.
  Spara 41%
  plus
  Avlastningsbord PANDRUP 30x110 vit/guld
  800:-/st.
  1199:- /st.
  Spara 33%
  plus
  Avlastningsbord FELSTED 30x88 bambu
  900:-/st.
  1399:- /st.
  Spara 36%
  plus
  Sminkbord SAKSILD m/spegel bambu
  1150:-/st.
  1699:- /st.
  Spara 32%
  plus
  Endast i butik
  Avlastningsbord NORDBY 40x110 vit
  1500:-/st.
  2299:- /st.
  Spara 35%
  plus

  Dekorativa avlastningsbord

  Är du i behov av ett avlastningsbord i enkel design eller med praktiska lådor för att få ordning och dölja små sakerna i hemmet? Hos oss hittar du olika sorters avlastningsbord och sminkbord i både enkel, klassisk och trendig design. Avlastningsbord är även praktiska och är ett utmärkt alternativ till hallen då den även är dekorativ.

  Skapa en personlig vrå med hallbord

  Du kan skapa en personlig vrå genom att dekorera med sådant du tycker om, till exempel med ljusvaser, små dekorativa föremål – eller med vad man nu vill. Genom att omsorgsfullt välja ut vad du placerar på bordet kan du skapa exakt den stil du vill ha i såväl vardagsrummet som i hallen och sovrummet. Ta en titt på vårt sortiment och välj ett avlastningsbord som passar dig och dina behov.  Ta en titt på vårt utbud av avlastningsbord som omfattar både praktiska och snygga modeller. Välj den färg och utförande som passar dig, vi erbjuder allt från trä, metall, bambu till målade nyanser som du kan matcha med din personliga inredningsstil.