Avlastningsbord för hela hemmet

Avlastningsbord eller hallbord är den perfekta kombinationen av praktisk förvaring och snygg design. De tar inte upp särskilt mycket utrymme men kan ändå ge ett lyft till ett helt rum. Konsolbord eller sidobord skapar en mysig känsla i vardagsrummet, och är dessutom praktiska i till exempel hallen eftersom de är så nätta och passar in nästan överallt. Välj mellan material som trä, metall eller bambu och flera olika färger och stilar beroende på om du är ute efter något klassiskt eller mer modernt. De flesta avlastningsborden hos JYSK har lådor eller utrymme för korgar, vilket också gör dem till praktiska förvaringslösningar. Stanna till hos din lokala JYSK-butik eller ta en titt på vår hemsida – vi är övertygade om att du hittar ett avlastningsbord eller sminkbord som passar perfekt för dina behov och din stil.

 

Dekorativa avlastningsbord

Är du i behov av ett avlastningsbord i enkel design eller med praktiska lådor för att få ordning och dölja små saker i hemmet? Hos oss hittar du olika sorters avlastningsbord och sminkbord i både enkel, klassisk och trendig design. Avlastningsbord är även praktiska och är ett utmärkt alternativ till hallen då de även är dekorativa.

Skapa en personlig vrå med hallbord

Du kan skapa en personlig vrå genom att dekorera med sådant du tycker om, till exempel med ljusvaser, små dekorativa föremål – eller med vad man nu vill. Genom att omsorgsfullt välja ut vad du placerar på bordet kan du skapa exakt den stil du vill ha i såväl vardagsrummet som i hallen och sovrummet. Ta en titt på vårt sortiment och välj ett avlastningsbord som passar dig och dina behov. Ta en titt på vårt utbud av avlastningsbord som omfattar både praktiska och snygga modeller. Välj den färg och utförande som passar dig, vi erbjuder allt från trä, metall och bambu till målade nyanser som du kan matcha med din personliga inredningsstil.