Restaurangmöbler av hög kvalitet till bra priser

Restauranginredning är något som behöver vara både snyggt, funktionellt och praktiskt. Det ska bidra till att gäster vill besöka restaurangen samtidigt som de ska vara hållbara och göra det smidigt för personalen att utföra sitt arbete. En restaurangupplevelse börjar med de visuella intryck som gästen upplever och på JYSK förstår vi vikten av kvalitetsdesign i kombination med rätt material och funktionalitet. Här hittar ni ett stort utbud av möbler av skandinavisk design till allt från er restaurang, uteservering eller matsal, till er bistro, lounge eller café. Vi erbjuder ett stort utbud av möbler för olika restaurangmiljöer, interiörer och atmosfärer. På JYSK har vi förstått vikten av ett genuint och genomtänkt helhetsintryck som tillfredsställer gästen samtidigt som er personal kan utföra sitt arbete med bravur.

Möbler

Inredning

Möbler som inspirerar

En stol är ofta det som sätter prägel och känsla i en matsal. Ett matbord ska både ha en snygg och tålig bordsskiva och stabila och stilsäkra bordsben. En soffa ska vara fin, men också skön och hållbar. Med många olika pusselbitar som ska passa, kan val av möbler och inredning snabbt bli ett projekt som tar upp mycket tid från verksamheten, vi finns här för att hjälpa er. På JYSK erbjuder vi både hög kvalitet, härlig bekvämlighet och utmärkt formgivning. Med vår skandinaviska design och breda sortiment av trendig interiör säkerställer vi att ni hittar det ni behöver till er restaurang. Utforska och bli inspirerad av vårt breda utbud av stolar, bord, soffor, fåtöljer, och mycket mer.

Vackra och väderbeständiga utemöbler

Alla känner igen känslan en uteservering medför under de varmare delarna av året. Skiner solen är det här merparten av era gäster kommer att samlas och när solen byts ut mot värmelampor och filtar skapas en miljö som genomsyras av svensk sommarglädje. Med ett högt tryck på uteserveringen är det viktigt att utemöblerna är både snygga och tåliga. Här är det också viktigt att tänka på material, vare sig man väljer träbord, cafemöbler i rotting, loungefåtöljer, klassiska trädgårdsstolar eller unika trädgårdsbord. Kom också ihåg att tänka på om möblerna bör vara stapelbara, runda, kvadratiska, rustika eller klädda. Dessa är alla beslut som vi på JYSK gärna hjälper dig med.

Material som håller

När man inreder en restaurang måste man tänka på helheten, vad man vill att gästen ska uppleva, men också på hur den eleganta, unika eller stilrena miljö man skapar bidrar till sällskapsytor som består. Det är vid beaktanden som dessa som valet av material är av stor betydelse. På JYSK arbetar vi enbart med material av hög kvalitet och designar populära möbler för att hålla under en lång tid. Oavsett om ni vill ha möbler av trä, stål, gjutjärn, plast, glas, eller något annat material, ser vi till så att möbeln är snyggt designad och tål att användas i en restaurangmiljö.

Barmöbler för alla tillfällen

Att skapa tillfällen som varar börjar med att välja möbler som passar tillfälle. Vid baren finns det oftast ett begränsat utrymme för inredning och valen av barbord och barstolar blir därför extra viktigt för att sätta rätt karaktär på miljön i baren. Det är ofta här gästen börjar eller avslutar sin upplevelse och medför därför att både det första men också avslutande intrycket ofta skapas med stort inflytande av upplevelsen i baren. På JYSK har vi ett stort utbud av barmöbler och hjälper er gärna att välja rätt design, material och stil för känslan ni vill skapa – alltid med hög kvalitet och tidsenlig design i åtanke.