ERGONOMISKA KUDDAR MED MEMORYSKUM

Ska du köpa en ny kudde? Då är det viktigt att välja en kudde som passar dig och dina behov. En felaktig kudde kan ibland vara orsaken till att nacksmärta uppkommer. Hos JYSK hittar du ett stort urval ergonomiska kuddar med memoryskum från WELLPUR. Denna typ av kudde är perfekt för dig som vill ha bra komfort. De flesta kuddar kan justeras i höjden så att du enkelt kan hitta en höjd som passar dig när du sover. Om du är osäker på vilken kudde du ska välja kan du följa vår kuddguide eller besök din lokala JYSK-butik för att få hjälp med att välja rätt kudde.

18 varor
  18 varor

  Kuddar - Specialkuddar

  Ett fantastiskt erbjudande
  Kudde WELLPUR STRYN 42x56x15
  220:-/st.
  549:- /st.
  Spara 60%
  plus
  Ett fantastiskt erbjudande
  Kudde WELLPUR STROKKEN 42x56x15
  375:-/st.
  749:- /st.
  Spara 50%
  gold
  Ett fantastiskt erbjudande
  Kude WELLPUR VIGLEN 40x60x11
  375:-/st.
  749:- /st.
  Spara 50%
  gold
  Ett fantastiskt erbjudande
  Kudde WELLPUR VONGSEN 40x60x13
  450:-/st.
  899:- /st.
  Spara 50%
  gold
  Ett fantastiskt erbjudande
  Kudde WELLPUR SOGNDAL 42x56x15
  500:-/st.
  999:- /st.
  Spara 50%
  gold
  Kudde VANSE skum 30x47x9/7
  2 för 369:-
  249:- /st.
  Spara 26%
  basic
  Kudde WELLPUR LYNGEN 42x56x15
  250:-/st.
  499:- /st.
  Spara 50%
  plus
  Så långt lagret räcker
  Endast i butik

  ERGONOMISK KUDDE FRÅN WELLPUR  

  Kuddarna från WELLPUR består av tryckavlastande memoryskum, som motverkar spänningar i nacke och axlar samtidigt som den formar sig efter kroppen. Du kan välja mellan nackkuddar till flygningen och bilturen, ryggkuddar till kontorsstolen, knäkudde för dig som sover på sidan eller helt vanliga kuddar för sängen. Fördelen med dessa sovkuddar är att de kan anpassas till dina specifika behov eftersom kuddhöjden kan justeras genom att du tar bort en del av fyllningen. Överdraget kan tas av från kudden och tvättas i 30 grader.

  VÄLJ DEN RÄTTA KUDDEN

  Det är lika viktigt att välja den rätta kudden som att välja den rätta madrassen. Fel kudde kan upphäva madrassens kvaliteter. Din kudde har stor betydelse för din sömns kvalité och därför är det är viktigt att välja en kudde som motsvarar dina specifika behov. Den perfekta sovkudden ska ge din nacke ett naturligt stöd och vara en förlängning av din ryggrad. Det är långt ifrån säkert att din nuvarande kudde gör det även om du älskar den. Du kan ha vant dig vid att sova med en för hög eller låg kudde även om den inte ger din kropp det bästa ergonomiska stödet. Att byta kudde kan ibland vara svårt och under övergången kan det ibland hjälpa att sova med två olika kuddar som du kan byta emellan under natten.

  En ergonomisk kudde ger det rätta stödet och är nyckelfaktorn för en god natts sömn. Hos JYSK hittar du kuddar i olika höjder för alla behov. Tänk på att när du väljer kuddens höjd så ska du ligga i ett läge där hela din ryggrad är rak. Därför påverkar din sovposition vilken slags kudde du bör välja.