ERGONOMISKA KUDDAR FÖR EN GOD NATTSÖMN

Ska du köpa en ny kudde? Då är det viktigt att välja en kudde som passar dig och dina behov. En felaktig kudde kan ibland vara orsaken till att nacksmärta uppkommer. Hos JYSK hittar du ett stort urval av ergonomiska kuddar med memoryskum från WELLPUR. Denna typ av kudde är perfekt för dig som vill ha bra komfort. De flesta kuddar kan justeras i höjden så att du enkelt kan hitta en höjd som passar dig när du sover. Om du är osäker på vilken kudde du ska välja kan du följa vår kuddguide eller så kan du besök din lokala JYSK-butik för att få hjälp med att välja rätt kudde.

  Kuddar - Specialkuddar

  Ett fantastiskt erbjudande
  Knäkudde WELLPUR OMMANE 15x25x20
  125:-/st.
  249:- /st.
  Spara 50%
  plus
  Ett fantastiskt erbjudande
  Kudde WELLPUR ETNE 40x60x11
  235:-/st.
  599:- /st.
  Spara 61%
  gold
  Ett fantastiskt erbjudande
  Kudde WELLPUR VIKNA 42x56x15
  300:-/st.
  799:- /st.
  Spara 62%
  gold
  Kudde WELLPUR FIGGJO 42x56x15
  150:-/st.
  649:- /st.
  Spara 77%
  gold
  Så långt lagret räcker
  Endast i butik
  Kudde WELLPUR SOGN 30x50x12/9
  150:-/st.
  699:- /st.
  Spara 79%
  gold
  Så långt lagret räcker
  Endast i butik
  Kudde WELLPUR VALLE 40x60x11/9
  200:-/st.
  599:- /st.
  Spara 67%
  gold
  Så långt lagret räcker
  Endast i butik
  Kudde WELLPUR EGGEN 40x60x13
  250:-/st.
  699:- /st.
  Spara 64%
  gold
  Så långt lagret räcker
  Endast i butik

  ERGONOMISK KUDDE FRÅN WELLPUR  

  Kuddarna från WELLPUR består av tryckavlastande memoryskum, som motverkar spänningar i nacke och axlar samtidigt som den formar sig efter kroppen. Du kan välja mellan nackkuddar till flygningen och bilturen, ryggkuddar till kontorsstolen eller helt vanliga kuddar för sängen. Fördelen med dessa sovkuddar är att de kan anpassas till dina specifika behov eftersom kuddhöjden kan justeras genom att du tar bort en del av fyllningen. Skyddsöverdraget kan tas av från kudden och tvättas i 30 grader, eller så kan du köpa ett örngott som skyddar och håller kudden hel och ren.

  Välj den rätta ergonomiska kudden

  Det är lika viktigt att välja den rätta ergonomiska kudden som att välja den rätta madrassen. Fel kudde kan upphäva madrassens kvaliteter. Din kudde har stor betydelse för din sömns kvalité och därför är det är viktigt att välja en kudde som motsvarar dina speciella behov. Den perfekta sovkudden ska ge din nacke ett naturligt stöd och vara en förlängning av din ryggrad. Det är långt ifrån säkert att din nuvarande kudde gör det även om du älskar den. Du kan ha vant dig vid att sova med en för hög eller låg kudde även om den inte ger din kropp det bästa ergonomiska stödet. Att byta kudde kan ibland vara svårt och under övergången kan det ibland hjälpa att sova med två olika kuddar som du kan byta emellan under natten.

  En ergonomisk kudde ger det rätt stödet och är nyckelfaktorn för en god nattssömn. Hos JYSK hittar du ergonomiska kuddar i olika höjder alltifrån låga till höga för allla behov. Tänk på att när du väljer kuddens höjd så ska du ligga i ett läge där hela din ryggrad är rak. Tänk därför på att din föredragna sovposition skall bestämma vilken slags ergonomisk kudde du väljer.