Studsmattor med skyddsnät 

Är du på jakt efter en studsmatta? Här hittar du studsmattor och nedgrävbara studsmattor med skyddsnät, kantskydd och stabila ramverk. Ta en titt på vårt urval av studsmattor och hitta en som passar dig och din familj. Glöm inte att köpa till en stege så de små kan ta sig upp och ner säkert. Köp online eller besök din lokala JYSK-butik.

7 varor
    7 varor

    Fördelar med att hoppa studsmatta

    Att hoppa på en studsmatta är ett bra sätt att röra på sig och ger mängder av positiv energi. Det är självklart viktigt att säkerheten är bra och därför säljs alla våra studsmattor med säkerhetsnät och kantskydd. Visste du att en studsmatta kan ha en positiv inverkan på ditt barns motorik och hjälpa till att stärka fysisk utveckling genom rörelserna som görs på studsmattan. Det ger även en bra träning för både barn och vuxna och kan ersätta en promenad. Fysisk aktivitet på en studsmatta kan ge barnen bättre inlärning och uthållighet eftersom de lär sig att kombinera balans, koordination och koncentration. Som all annan idrott och fysisk aktivitet så finns det risk för skador, så hoppa med försiktighet och ha ett gott säkerhetstänk vid användning av studsmattan.

    Att välja rätt studsmatta

     Det finns flera saker att tänka på vid köp av studsmatta. De tre viktigaste tipsen från oss är först och främst, storleken – hur stor studsmatta vill du ha? Hur många ska kunna hoppa på den samtidigt? Har du tillräckligt stor tomt för en stor studsmatta? Eller är det en mindre studsmatta du är ute efter? Tänk även på säkerheten - välj en som har fått bra recension kring studsmattans säkerhet och se till att det ingår skyddsnät och kantskydd. Till slut ska du även fundera på hållbarheten – en studsmatta är alltid kul att hoppa på vilket gör att den utsätts för en hel del slitage med åren. Välj därför en studsmatta av bra kvalité som klarar av slitaget då den även utsätts för sol, regn och vind.