Trädgårdsdynor för alla typer av utemöbler 

När sommaren är här vill man passa på att njuta av att vara utomhus så mycket som möjligt, då är det viktigt att tänka på att sitta mjukt och skönt. Nya dynor är en enkel och billig lösning för att ge dina utemöbler en ny look. Förutom en ny look blir din utegrupp, sittbänk, caféstol eller fåtölj mycket bekvämare att sitta i med mjuka och sköna sittdynor. Vi har ett stort urval av trädgårdsdynor, sittdynor, stolsdynor i olika former och färger. Våra dynor är utav bra kvalité. Välj mellan enfärgade, mönstrade, stilrena eller klassiska dynor för att skapa den stil och komfort du vill ha. Köp dina trädgårdsdynor online eller ute i din lokala JYSK-butik.

  Trädgårdsdynor - Hög stolsrygg

  Dyna hög stolsrygg GUDHJEM mörkgrå
  275:-/st.
  399:- /st.
  Spara 31%
  Endast online
  Dyna hög stolsrygg GUDHJEM sand
  275:-/st.
  399:- /st.
  Spara 31%
  Endast online

  Trädgårdsdynor - Positionsstol

  Dyna positionsstol REBSENGE mörkgrå
  2 för 999:-
  699:- /st.
  Spara 29%
  Endast online
  Dyna positionsstol REBSENGE ljusgrå
  2 för 999:-
  699:- /st.
  Spara 29%
  Endast online
  Dyna positionsstol REBSENGE sand
  2 för 999:-
  699:- /st.
  Spara 29%
  Endast online

  Trädgårdsdynor - Solvagn

  Dyna solsäng HOPBALLE mörkgrå
  500:-/st.
  649:- /st.
  Spara 23%
  Endast online

  Dynor för alla utemöbler

  Hos oss hittar du bekväma dynor för utestolar, trädgårdsbänkar, solsängar och positionsstolar. Om du vill bevara dina trädgårdsdynor i fint skick kan det vara en bra idé att köpa en förvaringsbox. En dynbox håller dina dynor torra samtidigt som du får extra plats för småsaker som du enkelt kan städa upp och förvara efter en lång dag i trädgården.

  Hitta rätt trädgårdsstolar till din uteplats 

  Att hitta rätt stolar till din uteplats är inte alltid det enklaste valet. Har du köpt nya stolar eller skulle du vilja byta ut dina befintliga har JYSK ett brett sortiment som du kan välja mellan. Du hittar stolar i plast, massivt trä och flätad metall mm. Handla online eller i din lokala JYSK-butik.