Trädgårdsdynor för alla typer av utemöbler 

När sommaren är här vill man passa på att njuta av att vara utomhus så mycket som möjligt, då är det viktigt man också kan sitta mjukt och skönt utomhus. Nya dynor är en enkel och billig lösning för att ge dina utemöbler en ny look. Förutom ett nytt utseende blir din matgrupp, sittbänk, stol eller solsäng mycket bekvämare att sitta i med mjuka och sköna dynor. Vi har ett stort urval av trädgårdsdynor, sittdynor och stolsdynor i olika former och färger. Våra dynor är utav bra kvalité. Välj mellan enfärgade, mönstrade, stilrena eller klassiska dynor för att skapa den stil och komfort du vill ha. Köp dina trädgårdsdynor online eller i din lokala JYSK-butik.

43 varor
    43 varor

    Dynor för alla utemöbler

    Hos oss hittar du bekväma dynor för utestolar, trädgårdsbänkar, solsängar och positionsstolar. Om du vill bevara dina trädgårdsdynor i fint skick kan det vara en bra idé att köpa en förvaringsbox. En dynbox håller dina dynor torra samtidigt som du får extra plats för småsaker som du enkelt kan städa upp och förvara efter en lång dag i trädgården.

    Hitta rätt trädgårdsstolar till din uteplats 

    Att hitta rätt stolar till din uteplats är inte alltid det enklaste valet. Har du köpt nya stolar eller skulle du vilja byta ut dina befintliga har JYSK ett brett sortiment som du kan välja mellan. Du hittar stolar i plast, massivt trä och flätad metall mm. Handla online eller i din lokala JYSK-butik.