Tjocka och bekväma palldynor

Deltog du i trenden att göra egna utemöbler av lastpallar? Då har vi de perfekta dynorna för din egengjorda loungesoffa! Här hittar du dynor i tre olika storlekar som passar måtten på EUR-pallar. Sittdynan har måtten 120x80 cm och passar en hel pall. Ryggkuddarna finns i två storlekar, 120x40 cm och 60x40 cm. De är gjorda för att passa perfekt längs med lång- eller kortsidan av pallarna. Du kan alltså täcka hela pallen och anpassa ryggdynorna efter just din design, samtidigt som du sitter riktigt bekvämt.

Köp dina palldynor här - oavsett om du behöver sitt- eller ryggdynor. Palldynorna är också perfekta att använda som sittdynor direkt på ett trädäck eller på en bänk.

Gör dina egna loungemöbler med mjuka palldynor

En soffa gjord av lastpallar kan du ha både på balkongen, terrassen eller i trädgården. Det grova träet ger ett rustikt och naturligt intryck och om du adderar de stilrena, antracitgrå palldynorna från JYSK mjukar du upp intrycket och bjuder in till avkoppling. Storleken på pallsoffan kan anpassas för att passa just din uteplats.

Vill du veta mer om hur du kan göra din egen loungesoffa av lastpallar? Läs vår guide om hur man gör trädgårdsmöbler av lastpallar.