KÖPA NYA TRÄDGÅRDSSTOLAR?

När det är vackert väder är det många av oss som använder trädgården eller balkongen som ett extra vardagsrum. Därför är det också viktigt att våra utestolar är i gott skick – vi vill ju sitta skönt. Om det är dags att köpa nya trädgårdsstolar har du mycket att välja på hos JYSK. Vi har trädgårdsstolar i flera olika utföranden och material. Hos oss hittar du exempelvis trädgårdsstolar i konstrotting, aluminium, plast, stål, men även hårdträ. Oavsett om du är på jakt efter en campingstol, positionsstol, klassisk trästol, eller en barnstol så hittar du den hos JYSK. Du kan naturligtvis även köpa en hel trädgårdsgrupp där både bord och stolar ingår. Köp direkt på JYSK.se eller ute i butik. 

  Trädgårdsstolar - Massivt trä

  Klappstol VESTERHAVET teak
  1499:-/st.
  Endast online

  Trädgårdsstolar - Metall/flätad

  Stapelstol JEKSEN svart
  899:-/st.
  Endast online
  Stapelstol FASTRUP vit
  999:-/st.
  Endast online
  Positionsstol UGLEV grå
  1499:-/st.
  Endast online

  Trädgårdsstolar - Plast

  Förnya uteplatsen med trädgårdsstolar 

  Trädgårdsstolar kan användas på många andra sätt än runt trädgårdsbordet. Du kan till exempel inreda den där mysiga hörnan i trädgården med ett par klassiska trästolar eller luta dig bekvämt tillbaka i en praktisk positionsstol mitt på gräsmattan för att njuta av solen. I stället för stolar kan du även välja en trädgårdsbänk. Att ställa ut en snygg träbänk på framsidan av huset ger ett välkomnande och trevligt intryck. Vi har trädgårdsstolar i olika utförande och material, så du kan vara säker på att du hittar en som passar dina behov. Behöver du komplettera med trädgårdsdynor till dina nya stolar så hittar du ett stort urval av dynor i olika material och mönster online på JYSk.se och ute i din lokala JYSK-butik. 

  Hitta rätt material

  Det kan vara en fördel med att välja trädgårdsstolar och trädgårdsbänkar i underhållsfritt material som plast, polyuretan eller metall. Gemensamt för dessa material är att de kräver minimalt underhåll - de är lätta att rengöra med vatten och tvål och håller sig oberoende oavsett väder och vind. Men om du föredrar det naturliga utseendet som trämöbler har, måste du vara medveten om att det kräver mer underhåll, till exempel oljning. Du kan emellertid utelämna oljningen, vilket innebär att träet försämras med tiden på grund av vädret och får ett grått och slitet utseende.