Dukar och tygservetter för vacker bordsdukning

En fin bordsdukning börjar med en duk! Det, tillsammans med en bordslöpare, bordstabletter och matchande tygservetter, sätter grunden för en färdig och vacker bordsdukning så att du kan göra intryck när gästerna kommer på besöker. Om du har ett ömtåligt matbord i trä kan du med fördel köpa en vaxduk och placera det under tygduken som en underduk. Då slipper du oroa dig för spillda röda vinfläckar eller liknande som tränger igenom bordet. Hos JYSK hittar du ett stort urval av fina och klassiska dukar av plast och textildukar i bomull och polyester för både runda och fyrkantiga bord. Se även vårt urval av tyger för velour tyger

    Dukar i olika färger och storlekar

    Hos JYSK hittar du ett brett utbud av dukar i flera olika färger och storlekar. Oavsett inredningsstil är en bordsduk ett enkelt medel att göra hemmet ännu mer hemtrevligt. Skydda ditt matbord mot smuts och slitage med hjälp av en duk och se samtidigt till att matcha med vackert porslin för att fullända dukningen. På JYSK har vi dessutom alltid bra priser på dukar så spana in vårt utbud redan idag.

    Sy dina egna dukar

    Hos JYSK hittar du även ett stort utbud av tillbehör för att kunna skapa ett kreativt hem. Att sy egna dukar är enkelt och med rätt sytillbehör kan du skapa duken du önskar. Köp verktyg och sytillbehör online eller besök din lokala JYSK-butik.