Bordstextilier till hemmet

Piffa upp köksbordet med bordslöpare, eller är du ute efter en duk som täcker hela bordet? Hos JYSK hittar du ett brett utbud av bordstextiler. I vårt sortiment hittar du bordslöpare, bordstabletter, dukar och vaxdukar. Bordstextilierna är den perfekta inredningsdetaljen för att skapa ett trivsamt hem men också en praktisk lösning för att skydda matbordet mot smuts och slitage. Med ett brett sortiment av bordstextilier kan vi erbjuda olika modeller, storlekar och färger för att du ska hitta något som faller just dig i smaken. Spana in vårt breda utbud redan idag

70 varor
    70 varor

    Gör om ditt hem med hjälp av textilier

    Textilier kan tänkas vara ett praktiskt alternativ i många fall. Både gardiner och filtar kommer till användning för att underlätta för dig i hemmet. Men förutom det är textilier även något som gör ditt hem både trendigt och personligt. Att dekorera med hjälp av olika typer av dukar och mycket annat kan därför vara det som piffar upp ditt hem.

    Det är inte bara med hjälp av köksdekoration du kan göra det hemtrevligt, utan även vardagsrummet och sovrummet kan bli mysigare med hjälp av hemtextilier. På vår blogg hittar du olika inlägg där du kan ta del av inspiration och tips om hur du inreder och väljer rätt möbler för ditt hem. Vår inköpare har bland annat listat sina favoriter inom hemtextil. Inlägget kan du läsa här!