Kontorsstolar för alla tillfällen

Vare sig om du behöver en ny kontorsstol till arbetsrummet, hemmakontoret eller tonårsrummet så hittar du ett stort urval skrivbordsstolar hos JYSK. Vi har kontorsstolar i flera olika utföranden och prisklasser, så du kan vara säker på att du hittar en som passar just dina behov. När du hittat rätt skrivbordsstol kan det vara en god idé att investera i ett golvskydd för att skydda golvet mot slitage.

17 varor
    17 varor

    Sitt bekvämt på arbetsstolar från JYSK 

    Vi kan lätt bli sittande flera timmar om dagen vid datorn och därför är det viktigt med bra kontorsmöbler av god kvalitet. En bra ergonomisk arbetsstol är särskilt viktigt, eftersom man kan undvika nack- och ryggproblem genom att sitta rätt. För att välja rätt stol är det viktigt att tänka på hur mycket tid du faktiskt spenderar på ditt kontor. Om du ofta jobbar hemifrån är ergonomi något du bör prioritera när du väljer skrivbordsstol.

    Välj en kontorsstol utifrån din stil och dina behov

    Hos JYSK kan du hitta ett stort urval kontorsstolar i olika stilar och prisklasser. Vi har allt från eleganta skrivbordsstolar, som ger hemmakontoret det där lilla extra, till avancerade ergonomiska kontorsstolar där höjd, stolsits, arm- och ryggstöd kan justeras för att ge en perfekt sittposition. Du kanske också vill prova våra kontorsstolar med tryckavlastande minnesskum vars form anpassas efter din kropp. Hos JYSK kan du självklart också köpa ett stolsunderlägg som skyddar golv och mattor mot slitage.