Kontorsstolar för alla tillfällen

Oavsett om du behöver en ny kontorsstol till kontoret, hemmakontoret eller tonårsrummet så hittar du ett stort urval av kontorsstolar hos JYSK. Vi har kontorsstolar i flera olika utföranden så som med ryggstöd, utan ryggstöd, med armstöd i flera olika prisklasser, så du kan vara säker på att du hittar en som passar just dina behov. När du hittat rätt skrivbordsstol kan det vara en god idé att investera i ett golvskydd för att skydda golvet mot slitage. Är du däremot på jakt efter ergonomisk gamingstol så hittar du vårt utbud här

Välj en bra ergonomisk kontorsstol 

Vi kan lätt bli sittande flera timmar om dagen vid datorn och därför är det viktigt med bra kontorsmöbler av god kvalitet. En bra ergonomisk kontorsstol är särskilt viktigt, eftersom man kan undvika nack- och ryggproblem genom att sitta rätt. För att välja rätt stol är det viktigt att tänka på hur mycket tid du faktiskt spenderar på ditt kontor och vid datorn. Om du jobbar hemifrån väldigt ofta är ergonomi något du bör prioritera när du väljer skrivbordsstol.

Välj en kontorsstol utifrån din stil och dina behov

Hos JYSK hittar du ett stort urval av kontorsstolar i olika stilar och prisklasser. Vi har allt från eleganta kontorsstolar som ger hemmakontoret det där lilla extra, till avancerade ergonomiska kontorsstolar där höjd, stolsits, arm- och ryggstöd kan justeras för att ge en perfekt sittposition. Du kanske också vill prova våra kontorsstolar med tryckavlastande minnesskum vars form anpassas efter din kropp. Hos JYSK kan du självklart också köpa ett stolsunderlägg som skyddar golv och mattor mot slitage.