Fåtöljer för alla smaker 

Finns det något bättre än att luta sig tillbaka i en bekväm fåtölj med tidningen i handen och en kaffekopp inom räckhåll? Att bara slappna av, lägga upp fötterna och hitta det inre lugnet efter en lång dag. Fåtöljen är den rätta platsen för vila och avkoppling. Här hittar du ett stort sortiment med fåtöljer och vilstolar. Vi har fåtöljer med inställbara ryggstöd, modeller med tillhörande fotpallar och flera olika massagestolar. Våra fåtöljer finns i många olika stilar, så oavsett om du föredrar den moderna läderlooken eller en mjukare öronlappsvariant med textilklädsel kan du definitivt hitta en som passar din smak. Köp din favorit online eller ute i din lokala JYSK-butik. 

33 varor
  33 varor

  Vardagsrum - Fåtöljer

  Ett fantastiskt erbjudande
  Fåtölj HOLMDRUP grå/ek
  1250:-/st.
  1899:- /st.
  Spara 34%
  Stolsdyna JORDRUP Ø100 creme
  350:-/st.
  449:- /st.
  Spara 22%
  Endast online
  Stol JORDRUP Ø100 natur
  700:-/st.
  899:- /st.
  Spara 22%
  Endast online
  Stol JORDRUP inkl. dyna Ø110
  1050:-/st.
  1348:- /st.
  Spara 22%
  Endast online
  Fåtölj NEBEL ljusgrå
  1599:-/st.
  Endast online
  Fåtölj VADEHAVET natur
  2000:-/st.
  2499:- /st.
  Spara 20%
  Positionsfåtölj VEJEN svart
  2850:-/st.
  3699:- /st.
  Spara 23%
  Endast online
  Fåtölj VILDSUND brun
  3499:-/st.
  Endast online
  Fåtölj AARHUS mörkgrå
  3999:-/st.
  Endast online
  Fåtölj AARHUS ljusgrå
  3999:-/st.
  Endast online

  Slappna av i en fåtölj från JYSK

  Vi lever i en hektisk värld, och när vi faktiskt får möjligheten att slappna av bör vi utnyttja den till fullo. Därför är valet av rätt fåtölj viktigt. Du ska välja en fåtölj som ger dig bästa möjliga avkoppling. Oavsett om du känner dig som mest bekväm i en modern och elegant fåtölj som matchar vardagsrummet i övrigt, eller om du föredrar en mjuk och snitsig vilstol, så kommer du säkerligen att hitta en som faller dig i smaken. 

  goda råd, inspiration och tips vid köpet av en ny fåtölj.

  Skötsel och underhåll av din fåtölj

  Oavsett vilket material du väljer för din fåtölj, är det en bra idé att se till att rengöra och underhålla dina nya möbler. Material som läder eller imiterat läder kan enkelt torkas av med en våt trasa, medan tyg är mer känsligt och kräver skötsel. Investera i ett textilskydd för att förhindra fläckar och textilrengöring för att behandla tyget om olyckan är ute. Du kan också köpa träolja till stolsbenen, som skyddar virket från fläckar och uttorkning.

  Se vårt urval av skötsel och tillbehör.