Fåtöljer och recliners

Finns det något bättre än att luta sig tillbaka i en bekväm fåtölj med tidningen i handen och en kaffekopp inom räckhåll? Här hittar du den perfekta fåtöljen för just dig. Välj en fåtölj med eller utan fotpall, en reclinerfåtölj för optimal komfort eller något av våra många materialval som konstläder, manchester, sammet eller rotting. Vi har både stora, rejäla fåtöljer som du kan slappna av i efter en lång dag, och mer nätta, trendiga fåtöljer som fungerar som riktigt snygga inredningsdetaljer. Vad sägs om en ljus offwhite, en färgglad grön eller blå, eller en klassisk svart eller grå fåtölj? Spana in vårt stora utbud online eller i din lokala JYSK-butik.

34 varor
  34 varor

  Slappna av i en fåtölj från JYSK

  Vi lever i en hektisk värld, och när vi faktiskt får möjligheten att slappna av bör vi utnyttja den till fullo. Därför är valet av rätt fåtölj viktigt. Du ska välja en fåtölj som ger dig bästa möjliga avkoppling. Oavsett om du känner dig som mest bekväm i en modern och elegant fåtölj som matchar vardagsrummet i övrigt, eller om du föredrar en justerbar reclinerfåtölj, så kommer du säkerligen att hitta en som faller dig i smaken.

  goda råd, inspiration och tips vid köpet av en ny fåtölj.

  Skötsel och underhåll av din fåtölj

  Oavsett vilket material du väljer för din fåtölj, är det en bra idé att se till att rengöra och underhålla dina nya möbler. Material som läder eller imiterat läder kan enkelt torkas av med en våt trasa, medan tyg är mer känsligt och kräver skötsel. Investera i ett textilskydd för att förhindra fläckar och textilrengöring för att behandla tyget om olyckan är ute. Du kan också köpa träolja till stolsbenen, som skyddar virket från fläckar och uttorkning.

  Se vårt urval av skötsel och tillbehör.