Dekorativa och praktiska puffar och pallar

Puffa till hemmet med sittpuffar. Med en puff eller pall som fotpall blir det extra avslappnande att luta sig tillbaka i fåtöljen eller soffan. En sittpuff kan fungera perfekt både som inredningsdetalj men också perfekt som en extra plats att sitta på. Att dekorera små rum eller lägenheter är en puff med flera funktioner praktiska att ha. Förutom att vila fötterna på, kan det också användas som en extra sits. Vissa modeller har till och med förvaring.  Kombinera gärna puffen med en bra fåtölj för optimal komfort. Se hela vårt urval av fåtöljer här.

Oavsett om du använder klassisk eller modern design, har vi något för alla, som också matchar våra soffserier.
 

  Vardagsrum - Puffar

  Puff NEBLE Ø50 rosa
  350:-/st.
  499:- /st.
  Spara 30%
  plus
  Endast online
  Puff NEBLE Ø50 beige
  350:-/st.
  499:- /st.
  Spara 30%
  plus
  Puff OREBO 84x45 offwhite
  350:-/st.
  999:- /st.
  Spara 65%
  Endast i butik
  Puff DARUP Ø60 sammet mint
  500:-/st.
  1199:- /st.
  Spara 58%
  plus
  Endast i butik
  Puff VILDSUND 52x41 mörkgrå
  550:-/st.
  699:- /st.
  Spara 21%
  gold
  Endast online
  Puff VILDSUND 52x41 offwhite
  700:-/st.
  899:- /st.
  Spara 22%
  gold
  Endast online

  Puffar och pallar som passar in i din inredning

  En puff eller pall är en multifunktionell möbel som kan hjälpa till att sätta pricken över ’i’et till din inredning. Den lilla möbeln kan användas i alla rum i hemmet - från köket till entrén. En smart puff eller pall skapar definitivt också glädje i tonårsrummet, där det ofta kan behövas extra sittplatser eller i barnrummet för att förvara leksaker. På JYSK har vi ett urval av puffar och pallar som kan skapa glädje för både unga och gamla. Välj en modern färgglad puff eller pall i blå, mintgrön eller rosa, eller håll dig till klassikern med i grått eller svart.

  Kombinera din nya puff med din soffa eller fåtölj i samma stil och skapa ett sammanhängande uttryck i din inredning. Du kan också välja en puff eller pall i ett annat material eller färg, eftersom det kommer att skapa en spännande och modern look i din heminredning. När det gäller att dekorera hemmet, är det bara fantasin som sätter gränser, så låt din fantasi flöda och utforska vårt spännande urval av vackra soffor och fåtöljer.