Dekorativa och praktiska puffar och pallar

Piffa till ditt hem med puffar. Med en sittpuff eller fotpall blir det extra avslappnande att luta sig tillbaka i fåtöljen eller soffan. En sittpuff kan fungera perfekt både som inredningsdetalj och som en extra plats att sitta på. När du dekorerar små rum eller lägenheter är en puff med flera funktioner praktiskt att ha. Förutom att vila fötterna på, kan det också användas som en extra sits. Vissa modeller har till och med förvaring. Kombinera gärna puffen med en bra fåtölj för optimal komfort. Se vårt utbud av fåtöljer här.

Oavsett om du använder klassisk eller modern design, har vi något för alla, som också matchar våra soffserier.
 

Puffar och pallar som passar in i din inredning

En puff eller pall är en multifunktionell möbel som kan hjälpa till att sätta pricken över ’i’et till din inredning. Den lilla möbeln kan användas i alla rum i hemmet - från köket till sovrummet. En smart puff eller pall skapar definitivt också glädje i tonårsrummet, där det ofta kan behövas extra sittplatser eller i barnrummet för att förvara leksaker. På JYSK har vi ett stort urval puffar och pallar som kan skapa glädje för både unga och gamla. Välj en modern färgglad puff eller pall i gult eller rosa, eller håll dig till klassiker i grått eller svart.

Kombinera din nya puff med din soffa eller fåtölj i samma stil och skapa ett sammanhängande uttryck i din inredning. Du kan också välja en puff eller pall i ett annat material eller färg, eftersom det kommer att skapa en spännande och modern look i din heminredning. När det gäller att dekorera hemmet, är det bara fantasin som sätter gränser, så låt din fantasi flöda och utforska vårt spännande urval av vackra soffor och fåtöljer.