Soffor och soffgrupper för alla hem

Vi har soffor i många olika varianter för alla smaker och behov. Här hittar du ett stort utbud av moderna och trendiga soffor. Är du på jakt efter en mindre två- eller tresitssoffa eller positionssoffa? Eller en större soffgrupp där hela familjen kan rymmas under fredagsmyset? Eller kanske en schäslong- eller divansoffa där du kan bre ut dig ordentligt? Oavsett vad du söker så har vi garanterat något för dina behov. Här hittar du soffor i ljus sand, grått, svart eller blått. Du kan även välja mellan vanlig tygklädsel, sammet, konstläder eller varför inte en rottingsoffa? Vi erbjuder ett ännu större utbud av soffor online, så ta en titt och köp din nya soffa online eller i din lokala JYSK-butik.

Välj en soffa för ditt hem

Soffan är en av vardagsrummets fokuspunkter. Här kan du slappna av efter arbetsdagen, luta dig tillbaka med en bra bok eller avnjuta en film tillsammans med familj och vänner. Hos JYSK hittar du många olika soffvarianter att välja mellan för att skapa exakt det vardagsrum du vill ha. Du hittar bland annat följande typer av soffor hos JYSK:, tvåsitssoffor, tresitssoffor, rottingsoffa, positionssoffor, hörnsoffor, soffor med schäslong, och divansoffor.

Anpassa soffan efter dina behov och ditt vardagsrum

De olika soffmodellerna gör att du kan skapa en alldeles egen myshörna i vardagsrummet. Hos oss hittar du också soffor i olika färger och material, i både textil och läder, som gör att du kan skapa den rätta stilen i vardagsrummet. Du kan till exempel skapa en familjehörna genom att kombinera en tvåsits- och en tresitssoffa i samma serie, eller varför inte välja en större soffa med schäslong att lägga upp fötterna på? Skumfyllningen i våra soffor ger optimal sittkomfort, och lägger du till en snygg pläd har du skapat de perfekta förhållandena för total avslappning.

Ta hand om din soffa

Oavsett vilken soffa du har, tyg eller läder, är det en bra idé att ta hand om soffan så att den förblir fin under lång tid. Om du har en soffa i tyg rekommenderar vi att du använder textilskydd, vilket förhindrar fläckar om olyckan är framme. Det kan användas till vilken typ av tyg din soffa än har och ändrar inte tygets utseende eller andningsförmåga. Om det finns några fläckar kan du använda textilrengöring, den lämpar sig bäst för att ta bort vatten- och oljebaserade fläckar. Om din soffa har ben i trä kan du med fördel applicera träolja, som skyddar mot fläckar och uttorkning.