Bäddsoffor och dagbäddar

Att köpa en bäddsoffa eller en dagbädd är en flexibel lösning för dig som vill utnyttja tillgängligt utrymme i huset eller i lägenheten på ett optimalt sätt. Bäddsoffan är en två-i-ett möbel som är soffa på dagen och säng på natten. Bäddsoffor är praktiska och funktionella samtidigt som de ger en extrabädd där det är dåligt med utrymme, därför är de det perfekta valet för gästrummet, barnrummet eller till studentlägenheten. Hos JYSK hittar du bäddsoffor i olika modeller, storlekar och i olika material. Välj mellan kallskumsstoppning eller med bonellfjädring. Klädslar finns i slitstark polyester, bomull, microfiber och flertalet andra material. Har du ont om plats kanske en mindre bäddsoffa är ett bättre val. Oberoende av hur ditt hem ser ut så finns det många möjligheter – valet är ditt!

28 products
  28 products

  Bäddsoffor - Dagbäddar

  Dagbädd NOREFJELL mörkgrå
  2250:-/st.
  2799:- /st.
  Spara 20%
  gold
  Endast online
  Dagbädd NOREFJELL ljusgrå
  2250:-/st.
  2799:- /st.
  Spara 20%
  gold
  Endast online
  Dagbädd VADEHAVET natur
  3499:-/st.
  gold
  Endast online
  Dagbädd VARBJERG mörkgrå
  4499:-/st.
  plus
  Endast online
  Dagbädd BEGYNDT ljusgrå
  4999:-/st.
  gold
  Endast online

  Vilken bäddsoffa ska jag välja?

  Är du på jakt efter en ny bäddsoffa? Har du koll på vilken bäddsoffa du vill ha och vilka funktioner som passar dig? Här nedan ser du vår beskrivning för våra olika modeller av bäddsoffor. Hemligheten till en framgångsrik inredning i mindre utrymmen är att hitta en bäddsoffa med flera funktioner som både sparar utrymme och till viss del håller hemmet organiserat.

  Bäddsoffa utan schäslong - denna modell väljs ofta eftersom den passar i de flesta rum. Den finns i 2-sits och 3-sits soffor och passar till två personer när den bäddas ut.

  Bäddsoffa med schäslong -  en funktionell möbel där du kan koppla av under dagen i schäslongen och kan få gott om utrymme under natten när den fälls ut. I vissa modeller är det också möjligt att använda schäslongen som förvaring.

  Dagbädd - en trendig möbel som bidrar till en vacker interiör. Det är  en elegant möbel att titta på och lätt att flytta runt i hemmet. Kan användas till extra sittplatser i vardagsrummet, gästsäng på kontoret eller till middagstupplurar.

  Bäddfåtölj - den liknar en fåtölj, men är lite bredare. Skillnaden är att bäddfåtöljen kan fällas ut och användas som en enkelsäng, dock passar den bättre som en gästsäng och inte som din dagliga säng. 

  Hörnbäddsoffa - den här modellen kräver mer utrymme eftersom det finns schäslonger på bägge sidor. Hörnbäddsoffan har å andra sidan fördelen att det finns gott om lagringsutrymme och att det finns extra sovutrymme när den fälls ut.

  Glöm inte bort att ta hand om dina möbler med textilskydd och textilrengöring för tyget, eller träolja för behandling av benen.