Bäddsoffor och dagbäddar

En bäddsoffa eller dagbädd är en flexibel lösning för dig som vill utnyttja tillgängligt utrymme i huset eller i lägenheten på ett optimalt sätt. Bäddsoffan är en två-i-ett möbel som är soffa på dagen och säng på natten. Bäddsoffor är praktiska och funktionella samtidigt som de ger en extrabädd där det är dåligt med utrymme, därför är de det perfekta valet för gästrummet, barnrummet eller till studentlägenheten. Hos JYSK hittar du bäddsoffor i olika modeller, storlekar och i olika material. Välj mellan kallskumsstoppning eller med bonellfjädring. Klädslar finns i slitstark polyester, bomull, microfiber och flertalet andra material. Har du ont om plats kanske en mindre bäddsoffa är ett bättre val. Oberoende av hur ditt hem ser ut så finns det många möjligheter – valet är ditt!

33 varor
  33 varor

  Vilken bäddsoffa ska jag välja?

  Är du på jakt efter en ny bäddsoffa? Har du koll på vilken bäddsoffa du vill ha och vilka funktioner som passar dig? Här nedan ser du vår beskrivning för våra olika modeller av bäddsoffor. Hemligheten till en framgångsrik inredning i mindre utrymmen är att hitta en bäddsoffa med flera funktioner som både sparar utrymme och till viss del håller hemmet organiserat.

  Bäddsoffa utan schäslong - denna modell väljs ofta eftersom den passar i de flesta rum. Den finns i tvåsits- och tresitssoffor och passar till två personer när den bäddas ut.

  Bäddsoffa med schäslong -  en funktionell möbel där du kan koppla av under dagen i schäslongen och kan få gott om utrymme under natten när den fälls ut. I vissa modeller är det också möjligt att använda schäslongen som förvaring.

  Dagbädd - en trendig möbel som bidrar till en vacker interiör. Det är en elegant möbel att titta på och lätt att flytta runt i hemmet. Kan användas till extra sittplatser i vardagsrummet, gästsäng på kontoret eller till middagstupplurar.

  Bäddfåtölj - den liknar en fåtölj, men är lite bredare. Skillnaden är att bäddfåtöljen kan fällas ut och användas som en enkelsäng, dock passar den bättre som en gästsäng och inte som din dagliga säng. 

  Hörnbäddsoffa - den här modellen kräver mer utrymme eftersom det finns schäslonger på båda sidor. Hörnbäddsoffan har å andra sidan fördelen att det finns gott om förvaringsutrymme och att det finns extra sovutrymme när den fälls ut.

  Glöm inte bort att ta hand om dina möbler med textilskydd och textilrengöring för tyget, eller träolja för behandling av benen.