Tvålpumpar för alla badrum

Att förnya badrummet med stilrena tvålpumpar är ett enkelt och billigt sätt för att ge hemmet en ny atmosfär. Ge dig själv och dina gäster en bra upplevelse genom att placera en snygg tvålpump i badrummet eller i tvättstugan och köket. Det kan vara en fördel att placera ut två tvålpumpar: en som används till tvål och en till handkräm så du enkelt kan hålla dina händer mjuka och fina. Våra tvålpumpar finns i olika serier med matchande tandborstmuggar, tvålkoppar och toalettborstar. Utforska vårt sortiment och välj det som passar dig och dina behov bäst.

20 varor
  20 varor

  Låt tvålpumpen sätta stilen i badrummet

  Tvålpumpen är inte bara en fin inredningsdetalj utan även praktisk då den hjälper dig att pumpa ut en bra mängd med tvål. Vill du ha en minimalistisk och avskalad stil kan en tvålpump i glas vara ett bra val och för dig som vill ha färg i badrummet kan du välja en tvålpump i färg och matcha med en tandborstmugg och toalettborste i samma färg. Oavsett om du vill ha en tvålpump i glas, keramik, metall, plast, stengods eller en gummibelagd tvålpump, hittar du ett stort utbud av tvålpumpar, tvålkoppar och badrumsset i olika storlekar, färger och former.

   

  Skapa stil i badrummet med tvålpump och tvålkopp

  Skapa stil och funktionalitet i ditt badrum med vårt urval av tvålpumpar. Upptäck stilrena och praktiska lösningar som passar din badrumsinredning och dina behov. Hos JYSK hittar du ett brett utbud av tvålpumpar, tvålkoppar och snygga badrumsset för att göra din dagliga rutin bekväm och stilig. Utforska JYSKs sortiment och ta ditt badrum till en ny nivå med tvålpumpar.