Klaffar och iläggsskivor till ditt matbord

Har du ett behov av att göra ditt matbord något längre än vad det redan är? Här hittar du klaffar och iläggsskivor som kan vara bra att ha till hands när du får fler gäster än vanligt. Klaffarna passar till våra matbord SKOVLUNDE och ROSKILDE. Oavsett om du har ont om plats eller om du har en stor familj är ett bord med klaffar ett perfekt alternativ. Det är ett smidigt sätt att förlänga ditt matbord vid behov utan att det tar upp för mycket plats. Kom ihåg att även olja in klaffen eller iläggsskivan om du har ett matbord i massivt trä för att säkerställa att de ska matcha varandra. Träoljan hittar du bland vår möbelvård. Glöm inte bort att köpa några extra matstolar också så alla gäster får plats vid bordet.

6 varor
    6 varor

    Gör rum för fler

    Väntar du besök men har ont om sittplatser? Köp en iläggsskiva till ditt matbord eller en klaff för att förlänga matbordet.  Det är ett enkelt och snabbt sätt att få till fler sittplatser och skapa utrymme runt matbordet.
    När du väl fått din klaff eller iläggsskiva på plats kan det vara en bra idé att köpa en fin duk och duka upp med vackert porslin och glöm inte att placera en vas med blommor i mitten för en ombonad och inbjudande atmosfär. Handla online eller besök din lokala JYSK-butik idag