HITTA RÄTT MADRASS BLAND VÅRT BREDA SORTIMENT

JYSK är känd för vår utmärkta kompetens inom madrasser. Sängen och madrassen är grunden för en god nattsömn. Vilken madrass som är bäst för dig beror på dina individuella behov. Hos oss hittar du resårmadrasser, skummadrasser, resårbottnar, och barnmadrasser i olika storlekar, och självklart de vanligaste 90x200, 120x200, 180x200. Du kan få goda tips och råd innan du köper din sängmadrass i vår madrassguide, där får du även får en överblick av de madrasser och sängar som JYSK erbjuder. Våra medarbetare i butikerna hjälper dig mer än gärna, sväng förbi idag och få den hjälpen du behöver eller beställ online idag. Vi är experter på allt till en god natts sömn. 

  Resårbottnar - BASIC

  ?

  Resårmadrasser - GOLD

  ?
  Resårmadrass 90x200 GOLD S40 DREAMZONE
  3500:-/st.
  5999:- /st.
  Spara 42%
  gold
  Endast online
  Resårmadrass 90x200 GOLD S70 DREAMZONE
  4000:-/st.
  6999:- /st.
  Spara 43%
  gold
  Endast online

  MADRASSER FÖR ALLA BEHOV HITTAR DU HOS JYSK

  Finns det något värre än att sova dåligt om nätterna? Helst vill man ju vakna upp utvilad och ha energi att ta sig an dagen med ett leende på läpparna. Madrassen är av flera skäl nyckeln till en god nattsömn. Hittar du ingen bekväm sovställning, då sover du heller inte gott. Därför är det viktigt att välja en madrass som ger dig precis det stöd och den komfort du behöver.

  På JYSK finns ett stort urval madrasser. I vårt sortiment hittar du:
  • Resårbottnar
  • Resårmadrasser
  • Skummadrasser
  • Barnmadrasser

  Vi har delat upp våra madrasser i tre priskategorier: BASIC, PLUS och GOLD. Väljer du en GOLD-madrass får du möjlighet att prova den i 100 nätter. Är du inte helt nöjd byter vi in din madrass. Vi erbjuder dessutom en utvidgad garanti på utvalda madrasser, bland annat omfattas GOLD-resårbottnarna av 25 års garanti. Kika runt bland våra olika madrasser, välj mellan resårbotten, resårmadrass, skummadrass eller barnmadrass. Vi erbjuder bra madrasser i olika material, storlekar och funktioner.