HITTA RÄTT MADRASS FÖR EN GOD NATTS SÖMN

 På JYSK är vi stolta över vår breda kunskap inom sängar och madrasser. Oavsett om du är ute efter en resårbotten, skummadrass, barnmadrass eller resårmadrass har vi något för dig. Såklart hittar du både fasta och mjuka madrasser i många olika storlekar, till exempel våra storsäljare 90x200, 120x200 och 180x200. Läs igenom vår omfattande madrassguide för att få goda tips och råd när det gäller att hitta bäst madrass för just dig. Du kan också besöka någon av våra butiker och få hjälp av våra sängexperter. Vi är experter på allt till en god natts sömn. Passa också på att uppdatera ditt sovrum med nya täcken och sovkuddar, eller varför inte nya påslakan? Beställ online idag eller sväng inom en av våra butiker.

41 products
  41 products

  Madrasser - Resårbottnar

  Ett fantastiskt erbjudande
  Resårbotten 90x200 PLUS B20 PU svart-05
  3250:-/st.
  6499:- /st.
  Spara 50%
  plus
  Ett fantastiskt erbjudande
  Resårbotten 90x200 GOLD B10 memory grå-40
  5000:-/st.
  9999:- /st.
  Spara 50%
  gold
  Ett fantastiskt erbjudande
  Resårbotten 90x200 GOLD B60 memory grå-40
  6500:-/st.
  12999:- /st.
  Spara 50%
  gold
  Endast online

  Rätt madrass för dina behov

  Finns det någon bättre känsla än när du vaknar upp helt utvilad i en skön säng? Med en god natts sömn har du mer energi för dagen och ser till att börja dagen på bästa sätt. Därför är det viktigt att du har en madrass som passar just dig och dina behov. Välj en madrass som ger dig det stöd du behöver och den komfort som gör att du kan sova igenom hela natten.

  Våra olika madrasser

  Hos oss hittar du ett stort urval av madrasser. Bland våra resårbottnar hittar du enkelt en madrass med rätt fasthet för just dig. Våra resårmadrasser består av fjädrar som ger kroppen rätt stöd under hela natten. En skummadrass kan användas på många olika sätt, som en madrass på golvet till gäster, i en elevationssäng eller en vikbar variant för resan. Vi har även barnmadrasser för de allra minsta i familjen.