Loungemöbler till uteplatsen och balkongen

Dags att skapa en mysig loungemiljö på uteplatsen eller balkongen? Med loungemöbler kan du förgylla sommaren och njuta av skön avkoppling. Vi erbjuder ett stort sortiment av bekväma och snygga loungemöbler för trädgården, uteplatsen eller terrassen. Här hittar du loungesoffor, loungebord, loungefåtöljer och loungestolar i olika material så som konstrotting, trä och aluminium. Välj det som passar dig och skräddarsy din loungegrupp efter smak och stil. Utforska vårt utbud av loungemöbler och köp online eller ute i din lokala JYSK-butik.

53 varor
  53 varor

  Loungemöbler för alla smaker och stilar

  Även om du inte har utrymme för större loungemöbler på din balkong så behöver du inte kompromissa. På JYSK har vi utemöbler till balkongen. Välj till exempel smarta caféset, stapelbara stolar, loungefåtöljer och små sidobord eller montera dina egna loungemoduler beroende på balkongens storlek. Flytta ut vardagsrummet och skapa en härlig atmosfär med snygga loungemöbler, utefåtöljer, sittpuffar, korgstolar, relaxstolar och trädgårdsfåtöljer från JYSK. Glöm inte att inreda med krukor, parasoll och lyktor för en mysig och ombonad uteplats. 

  Justerbara loungebord

  Vare sig om du letar efter en loungesoffa, positionsstol eller ett snyggt sidobord till din loungestol så har vi utomhusmöblerna för både trädgården och terrassen. Missa inte vårt sortiment av justerbara loungebord som är praktiska för både middagar och sena kvällar med svalkande dryck i goda vänners lag. Utforska vårt sortiment online eller ute i din lokala JYSK-butik. 

  Välj material som passar dig och din uteplats

  Välj loungemöbler i material som passar dig och din uteplats. Rotting, konstträ och aluminium är nästintill underhållsfria samtidigt som de är vädertåliga. Rotting och aluminium är lätta och enkla att flytta och kan lätt rengöras med vatten och tvål.  Om du väljer loungemöbler i massivt trä kan du förlänga livslängden genom att behandla och vårda dem med olja.