Kontinentalsängar för en komplett lösning

Visste du att vi sover en tredjedel av livet? Därför bör du investera i en säng som ger dig rätt stöd, komfort och en god nattsömn. Kontinentalsängar är en helhetslösning där både design och komfort är i fokus. En kontinentalsäng består av tre lager. Det nedersta lagret utgörs av en sängbotten och ovanpå placeras antingen en resårmadrass eller skummadrass. För optimal komfort lägger man till ett tredje lager, nämligen en bäddmadrass. Bäddmadrasser ser dessutom till att det där irriterande gapet i mitten av dubbelsängen försvinner helt och hållet, så att du ligger bekvämt var du än befinner dig i sängen. Alla våra kontinentalsängar har trä- eller stålben, och finns i olika storlekar så som 90x200, 120x200 och 180x200. Hos JYSK hittar du kontinentalsängar för alla smaker och i många prisklasser - allt i god kvalitet. Titta närmare på våra olika kontinentalsängar här och kika på vår sängguide om du är osäker.

Varför köpa en kontinentalsäng?

En god natts sömn är viktigt för att vakna upp pigg och utvilad varje morgon. Får din kropp inte rätt stöd ökar risken för en orolig sömn, med andra ord är det väldigt viktigt att välja rätt säng för att du ska kunna sova gott. Kontinentalsängar består av tre lager: Längst ner har du en sängbotten, i mitten en resårmadrass eller skummadrass och på toppen en bäddmadrass. Välj mellan en hel mellanmadrass eller två olika där du kan anpassa din säng för att passa både dina och din partners behov. 

Kontinentalsängens höjd kan lindra ryggsmärtor

Höjden på en kontinentalsäng kan vara bra för de som har ont i ryggen. Detta är för att när man man snarare stigen ur sängen än reser sig upp ur den vilket man gör i en vanlig lägre säng. Detta avlastar ryggen och är ett skönare sätt att få en bra start på dagen. Satsa därför på en kontinentalsäng som hjälper till att lindra dina smärtor.

Välj en snygg sänggavel till din kontinentalsäng

Om du brukar sitta i din säng och titta på TV eller läsa en bok innan du somnar, kanske du också vill överväga att köpa en sänggavel till din kontinentalsäng. De ökar inte bara bekvämligheten utan det kompletterar även din säng på ett snyggt sätt och ger sovrummet en elegant look. Vi har många sänggavlar i olika färger och stilar för att du lätt ska kunna hitta en som är rätt för just dig. Ta en titt på våra olika kontinentala sängar här på webbplatsen, läs vår sängguide eller titta in i din lokala JYSK och få bra råd och vägledning om vilken säng du ska välja.

100 nätters sömngaranti

Att kunna avgöra om man har köpt rätt madrass är inte lätt. Därför erbjuder JYSK dig 100 nätters provning av GOLD-madrass om du samtidigt köper och använder ett madrasskydd.