Höj- och sänkbara skrivbord

Hos JYSK hittar du flera olika höj- och sänkbara skrivbord i olika storlekar. Du kan välja mellan små höjdjusterbara bord som du enkelt får plats med framför soffan eller större ergonomiska höj- och sänkbara skrivbord som passar perfekt på vilket kontor som helst. Välj mellan svart eller vitt och olika längder upp till 160 cm. 
Är du inte i behov av ett justerbart skrivbord har vi även en mängd andra skrivbord och gamingbord som du kan hitta här

Fördelar med ett höj- och sänkbart skrivbord 

För mycket stillasittande påverkar våra kroppar, så varför inte investera i ett elektriskt höj- och sänkbart skrivbord så du kan välja mellan att stå och sitta under din tid vid skrivbordet. Du får mer rörelse under dagen och du kan enkelt höja och sänka skrivbordet efter dina behov och position. 

Jobbar du med en laptop - köp ett mindre höjdjusterbart bord

Jobbar du från din laptop och har ingen ordentlig plats att sitta på? Då kan ett mindre höjdjusterbart bord vara något för dig. Det 70x40 cm stort och har en justerbar höjd från 72-106 cm och kan enkelt justeras med hjälp av gaslyft så du kan hitta en bättre och mer bekväm arbetsposition utifrån dina behov och preferenser. Fördelen är att det höjdjusterbara bordet är sladdlöst vilket ger dig möjligheten att flytta runt bordet där det passar dig. 

Glöm inte kontorsstolen

Passa på att uppdatera ditt hemmakontor med en ny kontorsstol. En bra skrivbordsstol gör stor skillnad om du sitter mycket vid ett skrivbord. Vi har en mängd olika stolar att välja mellan oavsett om du är ute efter en ergonomisk skrivbordsstol för att undvika rygg- och nackproblem eller en gamingstol för optimal spelupplevelse.