Kontorstillbehör

Här hittar du kontorstillbehör till hemmakontoret och arbetsrummet. Vill du skydda ditt golv från slitage och repor från kontorsstolen? Då kan ett golvskydd eller vid annat namn ett stolsunderlägg vara ett bra alternativ för dig. Vi har ett transparent golvskydd och ett kraftigare golvskydd för hårda golv. Eller är du kanske på jakt efter ett laptopstöd eller en lådenhet? Här hittar du praktiska kontorstillbehör för ditt hemmakontor och kontorsrum. Bli inspirerad av vårt sortiment och köp dina kontorstillbehör online på JYSK.se.

6 varor
    6 varor

    Skydda golvet

    Med ett golvskydd skyddar du golvet från fula repor och annat slitage. Har du ett hemmakontor kan golvet annars lätt slitas ut under årens lopp. Vi har stolsunderlägg i plast som skyddar ditt golv samtidigt som det blir en snygg detalj. Handla ditt nya golvskydd online eller besök din lokala JYSK-butik.

    Ergonomiska skärmstativ och laptopstöd

    När du ska inreda ditt hemmakontor är det viktigt att tänka på ergonomi så du får en hälsosam sittposition och hållning. Sitter du och jobbar med en laptop kan ett laptopstöd vara ett bra alternativ för att skapa flexibilitet och bättre sittpositioner. Sitter du vid ett skrivbord med en datorskärm kan du med fördel placera den på ett skärmstativ som hjälper dig att få skärmen i rätt höjd för en bättre arbetsposition.  Ta en titt online och köpa din favorit på JYSK.se eller i din lokala JYSK-butik.