TILLBEHÖR TILL KONTORET 

Här hittar du kontorstillbehör till hemmakontoret och arbetsrummet. Vill du skydda ditt golv från slitage och repor från kontorsstolen? Då kan ett golvskydd eller vid annat namn ett stolsunderlägg vara ett bra alternativ för dig. Vi har ett transparent golvskydd och ett kraftigare golvskydd för hårda golv. Eller är du kanske på jakt efter ett laptopstöd eller en lådenhet? Här hittar du praktiska kontorstillbehör för ditt hemmakontor och kontorsrum. Bli inspirerad av vårt sortiment och köp dina kontorstillbehör online på JYSK.se.

  Kontor - Kontor diverse

  Laptopstöd NEJRUP osort.
  135:-/st.
  basic
  Endast i butik
  Golvskydd REDSTED till hårda golv
  150:-/st.
  225:- /st.
  Spara 33%
  basic
  Så långt lagret räcker
  Endast i butik
  Golvskydd SORRING till hårda golv
  200:-/st.
  325:- /st.
  Spara 38%
  basic
  Så långt lagret räcker
  Endast i butik

  GOLVSKYDD ETT BRA KOMPLEMENT TILL KONTORSINREDNINGEN

  Med ett stolsunderlägg skyddar du golvet från fula repor och annat slitage. Har du ett hemmakontor kan golvet annars lätt slitas ut under årens lopp. Vi har stolsunderlägg i plast i olika färger som skyddar ditt golv samtidigt som det blir en snygg detalj. Handla ditt nya golvskydd online eller besök din lokala JYSK-butik.

  Förbättra ergonomin med skärmstativ och laptopbord

  När du ska inreda ditt hemmakontor är det viktigt att tänka på ergonomi så du får en hälsosam sittposition och hållning. Sitter du och jobbar med en laptop kan ett laptopbord vara ett bra alternativ för att skapa flexibilitet och bättre sittpositioner. Sitter du vid ett skrivbord med en datorskärm kan du med fördel placera ut ett skärmstativ som kommer hjälpa dig att få skärmen i höjd med ögonen så din nacke får en bättre arbetsposition.  Ta en titt online och köpa din favorit på JYSK.se eller ute i din lokala JYSK-butik.