Färgglada sängkläder till barn

När barnen når en viss ålder blir de oftast mer medvetna om hur deras rum ser ut. Då blir sängen och inte minst sängkläderna allt viktigare. Här hittar du påslakanset till barn i flera olika mönster och motiv så att du kan välja något som passar just ditt barns intressen och smak. Oavsett om ditt barn gillar tecknad film, fotboll eller musik så hittar du sängkläder hos JYSK.

Förnya barnrummet med nya sängkläder 

Med påslakan kan du ge barnrummet ett unikt utseende och skapa en fin inbjudande känsla. Vill du förnya sovrummet kan du bara byta ut gamla sängkläder till ett nytt påslakanset och på så sätt får du en helt ny look. Det är inte alltid de stora förändringarna som räknas utan även små förändringar kan göra stor skillnad och framför allt så kan det göra någon annan glad.  

Köp matchande lakan

När du köper sängkläder till barn och ungdomar kanske du också ska överväga att investera i ett lakan en färg som matchar påslakanet. På så sätt blir ditt barns säng allt annat än tråkigt. Om du upptäcker att ditt barn har ofrivillig urinering på natten kan ett vattentätt lakan vara en bra lösning. Det kan även hjälpa ditt barn till en lugn och ostörd nattsömn.