Färgglada sängkläder till barn

När barnen når en viss ålder blir de oftast mer medvetna om hur deras rum ser ut. Då blir sängen och inte minst sängkläderna allt viktigare. Här hittar du påslakanset till barn i flera olika mönster och motiv så att du kan välja något som passar just ditt barns intressen och smak. Oavsett om ditt barn gillar tecknad film, fotboll eller musik så hittar du sängkläder hos JYSK.

26 varor
  26 varor

  Barn/ungdom

  gold
  WILMAPåslakanset WILMA 150x210 rosa
  125:-/set
  300:- /set
  Lägsta pris 30 dagar: 275:- /set
  FIFAPåslakanset FIFA 150x210 vit/blå
  150:-/set
  250:- /set
  Lägsta pris 30 dagar: 175:- /set
  FROZENPåslakanset FROST 150x210 lila
  300:-/set
  375:- /set
  Lägsta pris 30 dagar: 375:- /set

  Förnya barnrummet med nya sängkläder 

  Med påslakan kan du ge barnrummet ett unikt utseende och skapa en fin inbjudande känsla. Vill du förnya sovrummet kan du bara byta ut gamla sängkläder till ett nytt påslakanset och på så sätt får du en helt ny look. Det är inte alltid de stora förändringarna som räknas utan även små förändringar kan göra stor skillnad och framför allt så kan det göra någon annan glad.  

  Köp matchande lakan

  När du köper sängkläder till barn och ungdomar kanske du också ska överväga att investera i ett lakan en färg som matchar påslakanet. På så sätt blir ditt barns säng allt annat än tråkigt. Om du upptäcker att ditt barn har ofrivillig urinering på natten kan ett vattentätt lakan vara en bra lösning. Det kan även hjälpa ditt barn till en lugn och ostörd nattsömn.