Påslakan för alla tillfällen

Här hittar du sängkläder i många olika färger och material. Om du är ute efter tjocka och varma påslakan har vi exempelvis påslakan i flanell, vill du hellre ha något tunnt har vi släta påslakan i bomullssatin. Sängkläderna finns i många olika färger och mönster. Välj mellan påslakanset med blommor, figurer, rutor eller ränder för att nämna några exempel. Självklart kan du också välja ett enfärgat påslakanset och därmed skapa en lugnare miljö i sovrummet. Det finns även sänglinnen med olikfärgade sidor så att du kan vända på det för att skapa något helt nytt nästa morgon. Ta en titt bland vårt sortiment och bli inspirerad av våra bäddset.

133 varor
    133 varor

    Sängkläder för hela familjen

    Hos JYSK hittar du ett stort urval av sängkläder till hela familjen i flera olika mått, 150x210 för de stora och 70x100 eller 115x135 för de små. Du kan titta igenom sortimentet här på sidan eller kila förbi till din lokala JYSK-butik. Har du svårt för att välja julklapp eller present är ett bäddset alltid uppskattat och det är dessutom alltid användbart. Tänk även på att skydda dina sängtextilier med ett snyggt överkast.


    Lakan som passar din säng 

    Att krypa ner i en renbäddad säng är en underbar känsla, både påslakan och lakan är viktiga hjälpmedel för kunna sova gott. Förutom ett brett sortiment av påslakan har vi på JYSK även ett stort utbud av lakan. Lakan hittar du i flera olika storlekar, färger och material för att du ska kunna hitta det som passar just dina behov. Handla online eller besök din lokala JYSK-butik.