LAKAN FÖR ALLA BEHOV

Ett lakan ska väljas med omsorg. Det ska vara skönt att ligga på och det ska dessutom vara slitstarkt eftersom vi använder det många timmar varenda natt. Vill du sova på ett lent och mjukt lakan kan vi rekommendera dig ett sidenlakan som vi kallar satin lakan, som finns i färgerna vitt, grått, svart, och blått. Hos oss hittar du lakan för alla behov samt i olika mått, färger och utförande. Välj bland släta eller formsydda lakan,sängkappor, vattentäta lakan, stretchfrottélakan och kuvertlakan, dra-på lakan med resår som gör det lättare att bädda. Du finner även lakan till barn hos oss. Ta en titt på vårt sortiment och läs gärna vår lakanguide för mer hjälp inför ditt köp. 

  Släta - BASIC

  ?

  Påslakan till för alla i familjen 

  Hos oss på JYSK har vi inte bara lakan i många olika varianter, utan även påslakan som passar hela familjen. Du hittar allt från enfärgade, mönster med blommor, rutiga och mycket mer. Dessutom kan det även vara mysigt med andra material som exempelvis flanell och satin. På vår hemsida kan du ta del av vårt breda sortiment, du kan även besöka din lokala JYSK-butik. 

  Påslakan till barnen 

  När man är mindre kanske det inte alltid är lika roligt att hoppa i säng, då kan det vara lockande att ha extra fina påslakan till barnen. På JYSK hittar du påslakan för alla åldrar. Från de minsta till dem som börjar bli lite äldre. Förutom det hittar du också påslakanset i olika storlekar så att det passar just ditt täcke. Besök JYSK.se för att inspireras till sovrummen i ditt hem.