Bädda enklare med dra på lakan

Med dra på lakan är det enkelt att få till en snygg bäddning. Här hittar du ett stort urval av formsydda lakan, välj mellan kuvertlakan, dra-på-lakan, lakan med resår eller sängkappor. Ett lakan skyddar din madrass mot smuts och svett och ger en mjuk och behaglig yta att ligga på. Oavsett om du har en enkelsäng, dubbelsäng eller ställbar säng så hittar du ett stort urval av lakan hos oss. 

Dra på lakan - ett bra val 

Ett lakan ska vara bekvämt att ligga på och det ska dessutom vara hållbart eftersom vi tillbringar många timmar i sängen varje natt. Hos JYSK hittar du lakan i olika färger, storlekar, former och material, du kan bland annat välja lakan i frotté, jersey, bomull och satin. Formsydda lakan är som namnet säger, sytt för att passa en viss form eller madrasshöjd. Ett formsytt lakan är tillgängligt i ett antal olika versioner: Dra på lakan eller vid annat namn kuvertlakan är ett bra val och är enkla att dra på madrassen utan någon större ansträngning med hjälp av sina elastiska band i hörnen. Vill du dölja resårmadrassen eller sängramen kan en sängkappa var det du söker efter. Se vårt stora urval här och shoppa online eller ute i butik.

Lakan certifierade med standard 100 av OEKO-TEX®

Idag är de allra flesta textilprodukter i JYSK-sortimentet certifierade med STANDARD 100 av OEKO-TEX®. När en produkt har fått OEKO-TEX Standard 100 märkningen innebär det att hela produkten är testad för skadliga substanser.
Läs mer om OEKO-TEX här