LÅT BARNEN FÅ SOVA GOTT PÅ SKÖNA BARNMADRASSER

Det är bra att investera i en bra barnmadrass eftersom barn utvecklas mentalt och fysiskt medan de sover. På JYSK har vi flera olika skummadrasser i storlek 60x120 cm och 70x190 cm. Madrasserna består av antingen skum eller kallskum och en topp av minneskum.  De flesta av våra barnmadrasser har avtagbara överdrag som kan tvättas i maskin för en ren sovmiljö. Utforska vårt sortiment och finn den rätta storleken till ditt barn och ge ditt barn en god nattsömn.

 
 

  Barnmadrasser som håller år efter år

  Sömnen är otroligt viktig för att vi ska kunna hålla energin och humöret på topp under dagen. Det gäller ju självklart även barnen. Barn utvecklas både mentalt och fysiskt medan de sover och behöver alltså bästa möjliga förhållanden för en god sömn. Därför är det en god idé att investera i en riktigt bra barnmadrass.

  När du ska välja rätt madrass till ditt barn bör du ha både komfort och hållbarhet i åtanke. Barnmadrasser ska hålla för användning och samtidigt ge barnet optimalt stöd.

  JYSK har barnmadrasser i flera olika modeller. Hos oss hittar du barnmadrasser av bland annat märkena:

  • WellPur
  • Dreamzone
  • Price Star

  Alla barnmadrasser har en skumfyllning som både är bekväm och erbjuder ett gott stöd för barnets kropp under sömnen. Dessutom finns barnmadrasserna i flera storlekar så att du kan låta sängen växa i takt med barnet. De flesta av våra madrasser är tvättbara och kan tvättas om det skulle hända en olycka. Det kan också vara praktiskt att skydda barnets säng med ett vattentätt lakan. Ett vattentätt lakan ser till att madrassen inte kommer till skada om barnet råkar kissa i sängen.