RESÅRMADRASS FÖR EN GOD NATTSÖMN

Letar du efter en madrass som kan hålla i många år? Då bör du överväga att köpa en resårmadrass. Resårmadrasser består av olika typer av fjädrar som delas in i olika komfortzoner vilket ger kroppen rätt ergonomiskt stöd. Resårmadrasser är även vändbara vilket kan ge madrassen en längre livslängd. Hos JYSK hittar du ett stort urval av resårmadrasser i olika fastheter. Välj mellan en medium, fast eller extra fast madrass. Du kan även läsa vår sängguide för att hitta rätt madrass eller besöka en JYSK-butik för att få hjälp av vår utbildade personal.
 

    SOV GOTT PÅ EN RESÅRMDRASS 

    Sömn är en viktig faktor för ditt välbefinnande och din livskvalitet. En resårmadrass kan bidra till en bättre nattsömn. Pocketfjädrarna i madrassen ger dig stöd eftersom kroppsvikten fördelas jämnt över hela madrassen. Utformningen av fjädrarna ger också en god luftcirkulation, så att du inte blir för varm när du sover. Läs mer om fördelarna och varför du ska välja en fjädermadrass här. Tänk även på att du bör vända din resårmadrass regelbundet, då det kan förlänga madrassens livslängd. Resårmadrasser är utan fast ram och måste därför placeras på ett golv eller i en sängram eller i en våningssäng.

    Våra madrasser finns i flera olika storlekar. Hos oss hittar du madrasser för enkelsängar och dubbelsängar i storlekar 80x200 cm, 90x200 cm, 120x200 cm och 160x200 cm så du kommer förhoppningsvis att hitta en som matchar ditt behov. Köp din madrass hos JYSK så får du en utökad garanti på utvalda resårmadrasser. Du får 15 års garanti på PLUS-madrasser och 25-årsgaranti på GOLD-madrasser.