Skummadrasser för alla behov

En skummadrass kan användas på många olika sätt. Skummadrasser kan läggas direkt på golvet eller i en sängram. Därför fungerar en skummadrass bra för både dagligt bruk och som gästsäng. En skummadrass är också det perfekta valet för en elevationssäng eftersom skummet gör madrassen flexibel. Planerar du en tur till sommarstugan eller åka och campa, fundera då på att välja en vikbar madrass som är enkel att transportera tillsammans med övrig packning. Behöver du råd och vägledning innan du bestämmer dig, besök då din lokala JYSK-butik där våra medarbetare står redo att hjälpa dig eller läs vår säng- och madrassguide online. Hos JYSK är vi experter på allt till en god natts sömn.

13 varor
  13 varor

  Skummadrasser

  Skummadrass 90x200 PLUS F55 DREAMZONE
  850:-/st.
  1699:- /st.
  Ett fantastiskt erbjudande
  Spara 50%
  plus
  Skummadrass 90x200 GOLD F110 WELLPUR
  2500:-/st.
  4999:- /st.
  Ett fantastiskt erbjudande
  Spara 50%
  gold
  Skummadrass 90x200 GOLD F85 grå WELLPUR
  2150:-/st.
  4299:- /st.
  Spara 50%
  gold
  Endast online
  Skummadrass 90x200 GOLD F85 vit WELLPUR
  2150:-/st.
  4299:- /st.
  Spara 50%
  gold
  Skummadrass 140x200 EMMA ORIGINAL
  6000:-/st.
  11999:- /st.
  Spara 50%
  gold
  Endast online

  Vad är en skummadrass

  Hos JYSK hittar du skummadrasser i flera olika material. 
  Du kan välja bland annat:

  Polyeterskum: är en mycket populär skumtyp som finns i flera olika egenskaper och kvaliteter.

  Kallskum: har en tyngre vikt och elasticitet än polyeterskum.  En kallskummadrass ger dig en hög bärförmåga som stödjer kroppen samtidigt som det har en lång livslängd.

  Memoryskum: är ett flexibelt material som anpassar sig exakt efter kroppens konturer. Det ger bra stöd och kan förhindra ömma punkter på kroppen samt underlätta för muskler och leder.

  Latex: används i några av de mer avancerade madrasserna. Det är ett stödjande och flexibelt naturmaterial med hög andningsförmåga. Därför är det ett bra val om du tenderar att bli varm medan du sover.

  BASIC, PLUS, GOLD

  När du köper skummadrass ska du fundera på vad du i huvudsak tänker använda den till eftersom de finns i många olika kvaliteter. På JYSK är madrasserna uppdelade i tre priskategorier: BASIC, PLUS och GOLD.
  Köper du en GOLD-skummadrass får du hela 25 års garanti.