Stort urval av resårbottnar

En resårbotten består av ett fjädersystem som vilar på en träram. Madrassen blir mycket bekväm tack vare att fjädrarna följer kroppens konturer. Resårbottnar är fasta, och kan varken böjas eller vridas. Sätt ben eller medar på din resårbotten så har du en komplett säng. Du kan också välja att placera resårbotten i en sängram, men det är inget måste. Hos JYSK hittar du alltid ett stort urval resårbottnar i många olika storlekar. För vissa madrasser erbjuder vi också en utvidgad garanti. Köper du en PLUS-resårbotten får du 15 års garanti, och väljer du en GOLD-resårbotten är garantin hela 25 år.

Olika valmöjligheter för din resårbotten 

Resårbottnar är konstruerade med ett fjädersystem som är placerat ovanpå en träram. Madrassen ger god komfort eftersom fjädrarna följer kroppens linjer. Du kan komplettera din resårbotten med ben samt välja mellan flera olika storlekar och fastheter för att skapa en behagligare sömn. 

Sängben, medar eller sängram

Vi har resårbottnar där sängben ingår men om de inte gör det bör du överväga att köpa till ben eller medar. Du kan även välja att strunta i ben och istället lägga din resårbotten i en sängram.

Storlek och fasthet  

Du kanske redan vet vilken storlek du vill ha eller har du ont om plats och är osäker på hur stor säng du får plats med. Du kan vara lugn, här hittar du resårbottnar i flera olika mått. Några av våra storsäljare är 90x200 cm, 120x200 cm och 180x200 cm. Vi har även sängar med längden 210 cm. Även när det gäller fastheten på madrassen har vi många olika alternativ. Här kan du välja mellan mjuka, medium, fasta eller extra fasta resårbottnar.

Välj rätt fasthet efter dina behov

När du hittat rätt säng är det viktigt att bestämma madrassens fasthet, oavsett om du vill ha en som är mjuk, medium, fast eller extra fast har vi något för dig. Din vikt spelar även roll för valet av fasthet, så därför bör du inte alltid ha samma typ av madrass som din partner. Läs vår säng- och madrassguide för att ta reda på vilken madrass du ska välja eller besök din lokala JYSK-butik för råd och vägledning. 

Upp till 25 års garanti på din madrass

Hos JYSK hittar du alltid ett stort urval av resårmadrasser i många olika storlekar. Vi erbjuder en utökad garanti på utvalda madrasser. Om du köper en PLUS-resårmadrass får du 15 års garanti, medan du får 25 års garanti när du köper en GOLD-resårmadrass. Garantin för resårbottnar inkluderar tillverknings- och materialfel på fjädrar, ramar och lameller. Köp dina sängtillbehör på JYSK.se eller i din lokala JYSK-butik.