STORT URVAL AV RESÅRBOTTNAR

En resårbotten består av ett fjädersystem som vilar på en träram. Madrassen blir mycket bekväm tack vare att fjädrarna följer kroppens konturer. Resårbottnar är fasta, och kan varken böjas eller vridas. Sätt ben eller medar på din resårbotten så har du en komplett säng. Du kan också välja att placera resårbotten i en sängram, men det är inget måste.
Hos JYSK hittar du alltid ett stort urval resårbottnar i många olika storlekar. För vissa madrasser erbjuder vi också en utvidgad garanti. Köper du en PLUS-resårbotten får du 15 års garanti, och väljer du en GOLD-resårbotten är garantin hela 25 år. 
Det kan vara en bra idé att använda en bäddmadrass tillsammans med din resårbotten eftersom den förlänger livstiden. 
 

  Resårbottnar - BASIC

  ?

  KOMPLETTERA DIN RESÅRBOTTEN 


  Resårbottnar är konstruerade med ett fjädersystem som är placerat ovanpå en träram. Madrassen ger god komfort eftersom fjädrarna följer kroppens linjer. Komplettera din resårbotten och skapa en fullt fungerande säng för en god natt sömn. 
   

  Bäddmadrass
  Det  kommer ofta en bäddmadrass med på köpet när du köper en resårbotten. Men om det inte gör det kan det vara en god idé att köpa en madrass och placera den ovanpå  resårbottnen för att förlänga livslängden på din sängbotten. De medföljande bäddmadrasserna finns i materialen latex och memoryskum.

  Sängben och medar
  Om du köper till ben eller medar till din resårbotten får du en fullt fungerande säng. Men tänk på att vi även säljer resårbottnar där sängben ingår.

  Storlek och fasthet  
  Du kanske redan vet vilken storlek du vill investera i eller funderar du på om du ska välja mellan en klassisk enkel-, trippel- eller dubbelsäng eller är du begränsad av utrymme i rummet? Du kan vara lugn, här hittar du resårbottnar i flera olika mått:
  75x200 cm, 80x200 cm, 90x200 cm, 105x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 150x200 cm, 160x200 cm och 180x200 cm. Vi har även sängar med längden 210 cm.

   

  VÄLJ RÄTT FASTHET EFTER DINA BEHOV

  När du hittat rätt säng är det viktigt att bestämma madrassens fasthet, vill du ha en som är extra fast, fast eller medium. Din vikt spelar även roll för valet av fasthet, så därför bör du inte alltid ha samma typ av madrass som din partner.
  Läs vår säng- och madrassguide för att ta reda på vilken madrass du ska välja eller besök din lokala JYSK-butik för råd och vägledning.

   

  UPP TILL 25 ÅRS GARANTI PÅ DIN MADRASS

  Hos JYSK hittar du alltid ett stort urval av resårmadrasser i många olika storlekar. Vi erbjuder en utökad garanti på utvalda madrasser. 
  Om du köper en PLUS-resårmadrass får du 15 års garanti, medan du får 25 års garanti när du köper en GOLD-resårmadrass. Garantin för resårbottnar inkluderar tillverknings- och materialfel på fjädrar, ramar och lameller. Köp dina sängtillbehör på JYSK.se eller i din lokala JYSK-butik.