TÄCKEN TILL BEBISAR OCH BARN

Här finner du ett stort urval av täcken till bebisar och småbarn. Sömnen är mycket viktig för ditt barn och dess utveckling, och det är därför viktigt med ett bra baby- eller juniortäcke. JYSK har ett stort urval av baby- och juniortäcken så att du kan välja just det täcke som passar bäst för barnets behov. Vi har barntäcken med både naturfyllning (dun och fjäder) och fiberfyllning. Behöver du hjälp med att välja täcke, läs gärna vår stora täckguide eller be våra medarbetare i butiken om råd. Ta en titt bland vårt sortiment och välj det alternativ som passar bäst för ditt barn. 

  Baby/Junior - Babytäcken

  Täcke BABY 260g GALDEBERGET 67x100
  250:-/st.
  349:- /st.
  Spara 28%
  plus

  Baby/Junior - Juniortäcken

  Tvätta barnens täcke regelbundet för en ren sovmiljö

  Baby- och juniortäcken ska precis som alla andra täcken tvättas regelbundet – möjligen ännu oftare. Du blir av med kvalster, damm och smuts genom att tvätta dina täcken. Dun- och fjädertäcken ska tvättas med enzymfritt duntvättmedel. Det är också en god idé att torka barntäcken i torktumlaren tillsammans med tre tennisbollar, de hjälper till att fördela dunet så det blir jämnare.

  Vi har också många olika påslakanset med trevliga motiv. Kombinera gärna ett påslakanset och en handduk med samma gulliga motiv till en idealisk dopgåva eller födelsedagspresent.

  Hos JYSK hittar du också ett stort sortiment av baby- och juniorkuddar samt barnmadrasser.