Täcken till bebisar och barn

Här finner du ett stort urval täcken till bebisar och småbarn. Sömnen är mycket viktig för ditt barn och dess utveckling, och det är därför viktigt med ett bra baby- eller juniortäcke. JYSK har ett stort urval av baby- och juniortäcken så du kan välja just det täcke som passar bäst för barnets behov. Vi har barntäcken med både naturfyllning (dun och fjäder) och fiberfyllning. Behöver du hjälp att välja täcke, läs gärna vår stora täckeguide eller be våra medarbetare i din lokala JYSK-butik om råd. Ta en titt bland vårt sortiment och välj det alternativ som passar bäst för ditt barn. 

5 varor
    5 varor

    Tvätta barnens täcke regelbundet för en ren sovmiljö

    Baby- och juniortäcken ska precis som alla andra täcken tvättas regelbundet – möjligen ännu oftare. Du blir av med kvalster, damm och smuts genom att tvätta dina täcken. Dun- och fjädertäcken ska tvättas med enzymfritt duntvättmedel. Det är också en god idé att torka barntäcken i torktumlaren tillsammans med tre tennisbollar, de hjälper till att fördela dunet så det blir jämnare.

    Vi har också många olika påslakanset med trevliga motiv. Kombinera gärna ett påslakanset och en handduk med samma gulliga motiv för en idealisk dopgåva eller födelsedagspresent.

    Hos JYSK hittar du också ett stort sortiment av baby- och juniorkuddar samt barnmadrasser.