Sittbänkar, bänkar och förvaringsbänkar

Letar du efter en ny sittbänk till ditt hem? Vi har ett brett utbud av sittbänkar för hemmet i olika material och färger för att du ska kunna hitta en som passar din stil. Bänkar är en praktisk möbel som kan användas till flera olika användningsområden och är dessutom en vacker inredningsdetalj. Att byta ut två matstolar vid matbordet och placera ut en köksbänk är ett snyggt sätt för att få mer plats runt matbordet. 

  Matrum - Bänkar

  Matbordsbänk NORDBY m/förvaring vit
  1250:-/st.
  2499:- /st.
  Spara 50%
  plus
  Endast i butik

  Inred med bänkar och skapa en ombonad känsla

  Du kan inreda med en bänk i hemmets alla vrår och de flesta väljer att placera ut sin sittbänk i vardagsrummet, hallen, sovrummet eller köket. Om du vill placera en bänk i köket kan du med fördel välja en köksbänk som ersätter några av dina matbordsstolar samtidigt som det bryter det klassiska arrangemanget med ett matbord och fyra stolar. Det kommer garanterat ge din matplats ett lyft och nytt liv. Ett annat sätt är att förvandla bänken till en inredningsdetalj där du kan ställa växter, inredningsdekorationer eller lägga mysiga plädar och prydnadskuddar på, det är bara fantasin som sätter gränserna. Spana in vårt utbud och hitta din favorit.

  Det viktiga du ska tänka på när du väljer en sittbänk till matbordet är sittkomforten, därför kan en sittbänk med ryggstöd vara att föredra. Hos oss hittar du sittbänkar i lugna färger som grått, vitt, ljusrosa och enkla varianter i trä som passar i de flesta hem. Ta en titt bland vårt utbud och köp din nya bänk online eller ute i din lokala JYSK-butik.