Barbord, barstolar och barpallar

Har du ont om plats i köket är ett barbord med barstolar ett bra köp för att inte ta upp allt för mycket yta. Bjud över dina vänner och servera en måltid på nya höjder. Med högre möbler får du inte bara yta över utan även en modern inredning. Är du ute efter barbord och barstolar i en specifik design, kan du med hög säkerhet finna vad du letar efter i vårt breda sortiment. Här hittar du höj-och sänkbara barstolar, snygga barpallar och moderna barbord i flera olika modeller, färger och material. Hitta dina favoriter och köp ditt nya möbelset online eller ute i din lokala JYSK-butik. 

  Matrum - Barbord/-stolar

  Barstol JONSTRUP vit/ek
  749:-/st.
  basic
  Endast online
  Barstol VADEHAVET ek
  800:-/st.
  999:- /st.
  Spara 20%
  gold
  Endast online
  Barbord AGERBY 70x120 glas/ek
  2999:-/st.
  gold
  Endast online
  Barbord SANDBY 71x128 natur ek/svart
  3000:-/st.
  3999:- /st.
  Spara 25%
  gold
  Endast online

  Barbord för fest och mingel

  Barbord är perfekt för fester och mingel. Oavsett om du ska anordna en bröllopsfest, födelsedagsfest eller en annan typ av mottagning är det höga barbordet enkelt att montera och flytta runt. Barbord och en läskande drink bjuder in till rörelse och gör det lätt för människor att mingla med varandra. om du har begränsat med utrymme kan barbord därför vara en bra lösning.
   

  Barbord och barstolar är ett bra val för mindre bostäder

  Har du ont om yta i köket eller bor du i en mindre lägenhet som kräver välplanerat möblemang? Då kan ett nytt möbelset med barstolar och ett barbord vara något för dig. Du kan skapa en praktisk plats där du både kan äta, plugga och njuta av en god dryck med dina vänner.  Är du i behov av extra förvaring kan du köpa ett barbord med hyllor som ger dig praktisk förvaring av till exempel tallrikar, glas och köksvaror. Matcha ditt barbord med höga barstolar, du kan välja mellan olika stilar och modeller i både konstläder, trä och tyg.