BÄDDMADRASSER OCH MADRASSSKYDD TILL SÄNGEN

Vill du se till att den madrass du väljer håller extra länge rekommenderar vi att du kompletterar med en bra bäddmadrass, ett effektivt skydd mot slitage. Sängmadrasser används vanligen som skyddande lager ovanpå resårbottnar, resårmadrasser och skummadrasser. Genom att lägga en bäddmadrass ovanpå din madrass håller den formen längre och dessutom får du en renare sängmiljö. Här hittar du ett brett sortiment av bäddmadrasser och madrasskydd till din säng. Välj en madrass efter dina behov och behöver du hjälp kan du läsa vår madrassguide eller besöka din lokala JYSK-butik för tips och råd innan du ska köpa sängmadrass. Vi har bäddmadrasser från storlek 80x200 till 180x200. Vill du ha ett tunnare alternativ eller bara ett extra skydd kan vi rekommendera ett madrasskydd.

  Bäddmadrasser - BASIC

  ?

  Bäddmadrasser - Baby/Junior

  Ett fantastiskt erbjudande
  Madrasskydd 60x120 PLUS T15 DREAMZONE
  100:-/st.
  249:- /st.
  Spara 60%
  plus

  EN BÄDDMADRASS SKYDDAR DIN MADRASS

  En bäddmadrass gör sängen bekvämare och den kan även mildra effekterna av en alltför hård eller mjuk madrass. Sängen blir dessutom enklare att bädda eftersom du kan nöja dig med att lägga ett lakan runt om sängmadrassen. Bäddmadrassen tar nämligen upp en del av den kroppssvett som du avger under natten. Att du inte svettas direkt på själva madrassen bidrar också till att den håller längre. Du kan också skydda din madrass med ett madrasskydd. Madrasskydd är tunnare än bäddmadrasser och har resårband i hörnen. Skyddet fästs ordentligt på madrassen med resårbanden men är ändå enkelt att ta av och tvätta.

  Hos JYSK hittar du alltid ett stort urval av bäddmadrasser och madrasskydd i många olika storlekar.
  Letar du efter övermadrass till en dubbel ställbar säng så kan vi rekommendera en praktisk bäddmadrass som har en huvudsektion som är delad, då undviker du delvis gapet mellan sängarna och delningen gör att sängens huvudändor kan höjas och sänkas oberoende av varandra. 
  Men för dig med smärta i muskler och leder kan vi rekommendera en tryckavlastande bäddmadrass med memoryskum.